2777
2789
عنوان

بچه ها تون چند ماهگی دس دسی یا بای بای رو یاد گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20069 بازدید | 54 پست
چقدر واقعا کمک

سامیه جون من بچم ۱۰ و نیم ماهشه واسه خودش الکی دس میزنه من بش بگم اصلا انجام نمیده ن نانای ن دس دسی ن بای بای خیلی حالم بده شما چکار کردین یاد گرف😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .من که تا دخترم بزرگ شه فکر کنم روانی بشم 

دختر من ده ماه و 20 روزشه. نه میشینه نه چهار دست پا میره نه دست دسی میکنه و نه بای بای 

اصلا گوش نمیده توجه نمیکنه فقط دنبال اینه که یه چیزی بزاره تو دهنش یا از چیزی سر دربیاره خیلی کنجکاوه خیلی هم باهاش تمرین میکنیم ولی فایده نداره دیگه نمی دونم چه کنم 

من همون فرشته 990 هستم 😍
سلام عزیزم خوبی چقد خوشم اومد که خودت اومدی و نتیجه را اعلام کردی  خدا حفظش کنه 😍😍😍 راست ...

تاتی جون پسرتون در چه سنی دست دستی و بای بای رو یاد گرفتن؟

خدایا بابت داده و ندادت شکر
تاتی جون پسرتون در چه سنی دست دستی و بای بای رو یاد گرفتن؟

سلام عزیزم

راستش چندروز بعد از اینکه این پست را گذاشتم هم دست دسی کرد هم بای بای و لی لی حوضی و اتل متل و کلاغ پر🤭🤭😍😍

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سامیه جون من بچم ۱۰ و نیم ماهشه واسه خودش الکی دس میزنه من بش بگم اصلا انجام نمیده ن نانای ن دس دسی ...

عزیزم بچتون بالاخره یادگرفت دست دسی رو یا نه؟پسر من ۱ سالشه خودش سرخود دست میزنه ولی من بگم نه

منم نگرانم

میشه از تجربتون به منم بگین

سلام .من که تا دخترم بزرگ شه فکر کنم روانی بشم  دختر من ده ماه و 20 روزشه. نه میشینه نه چهار د ...

بالاخره دخترتون یاد گرفت گلم؟

پسر من ی سالشه ولی من کاری بگم نمیکنه

سر خود دست میزنه و اینا

بالاخره دخترتون یاد گرفت گلم؟ پسر من ی سالشه ولی من کاری بگم نمیکنه سر خود دست میزنه و اینا

مهم اينه كه اين كار رو از شما ياد گرفته. اولش خودش هر وقت بخواد دست ميزنه و كم كم ياد ميگيره كه شما بگيد دست بزنه. 

مهم اينه كه اين كار رو از شما ياد گرفته. اولش خودش هر وقت بخواد دست ميزنه و كم كم ياد ميگيره كه شما ...

ممنون عزیزم از پاسخگوییتون.والله از تلویزیون یاد گرفته

الانم داره کم کم تقلید میکنه