2777
2789
عنوان

بچه ها تون چند ماهگی دس دسی یا بای بای رو یاد گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20067 بازدید | 54 پست
سلام نام خداست سامیه ی نازنین شما تازه در ابتدای راه هستین . اگر می خواهید که از ثانیه های رشد فرزندتون به نحو احسن لذت ببرید و با هم به کمال رشد برسید , هرگز و هرگز و هرگز در پی این نباشید که فرزندان دیگران در کدام مرحله هستند و فرزند شما کجا امروز دس دسی کردن او را مقایسه میکنید فردا غذا خوردنش را سه سال بعد بازی کردنش را هفت سال بعد درس خواندنش را و این تمام نخواهد شد از همین جا با این حس مقابله کنید . فرزند شما , فرزند شماست ... همه چیزش درین عالم منحصر به فرد خواهد بود مطمئن باشید و به او به خودتان اعتماد کنید .
اگه آدم گذاشت اهلیش کنند , بفهمی نفهمی خودش رو به این دردسر انداخته که کارش به گریه کردن بکشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها پسر من بالاخره تو یازده ماهگی بای بای کرد تو یکسالگی هم دست دستی و سرسری و نانای و لی لی لی ح ...

سلام عزیزم

خوبی

چقد خوشم اومد که خودت اومدی و نتیجه را اعلام کردی 

خدا حفظش کنه 😍😍😍

راستش منم نگران پسرم بودم ده ماهشه و نه دس دسی میکنه و نه بای بای بلده😄

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
سلام عزیزم خوبی چقد خوشم اومد که خودت اومدی و نتیجه را اعلام کردی  خدا حفظش کنه 😍😍😍 راست ...

آره من بیشتر مواقع تاپیک های اینجوریم رو میام نتیجه رو مینوسیم  چون میخوام اونهایی که تو گوگل سرچ میکنن و میان تاپیک رو میخونن و نگرانن رو از نگرانی دربیادم

آره من بیشتر مواقع تاپیک های اینجوریم رو میام نتیجه رو مینوسیم  چون میخوام اونهایی که تو گوگل س ...

خیلی عالیه 

دستت دردنکنه 

نشستن و ایناش چطوری بود؟

خیلی عالیه  دستت دردنکنه  نشستن و ایناش چطوری بود؟

دیر راه افتاد ۱۶ ماهش تموم شد راه افتاد که تقریبا دیر البته بچه ها تا ۱۸ ماهگی راه افتادن الان سه سال و یک ماهشه حرف میزنه شعر میخونه و اتیش میسوزونه ولی جدیدا به خاطر ابن که گذاشتمش مهدهمش مریصه

دیر راه افتاد ۱۶ ماهش تموم شد راه افتاد که تقریبا دیر البته بچه ها تا ۱۸ ماهگی راه افتادن الان سه سا ...

عزیییزم 😍😍

خدا حفظش کنه

ممنون که جواب دادی عزیزم 🤗🤗

دیر راه افتاد ۱۶ ماهش تموم شد راه افتاد که تقریبا دیر البته بچه ها تا ۱۸ ماهگی راه افتادن الان سه سا ...

این مریضی خیلی کلافه می‌کنه ادمو منم هنوز ی ماه نشده دو دفعه مریض شده ،اگ بخواد تا آخر سال این‌جوری پیش بره ک نمیشههه .‌‌‌‌همش مریض ؟؟راهی نیست یعنی؟

این مریضی خیلی کلافه می‌کنه ادمو منم هنوز ی ماه نشده دو دفعه مریض شده ،اگ بخواد تا آخر سال این‌جوری ...

دکتر گفت شش ماهه اول مهد همینه بچه من بیشتر از دو ماهه واقعا مریضه دو ماهه ما میخوایم یه مسافرت دو سه روز بریم نشده فکر کن

گفتم پس مهد نزارمش گفت نزاری هم شش ماهه اول پیش دبستانی میگیره بالاخره این ویروس ها رو باید بگیره چه الان چه دو سال دیگه

دکتر گفت شش ماهه اول مهد همینه بچه من بیشتر از دو ماهه واقعا مریضه دو ماهه ما میخوایم یه مسافرت دو س ...

یعنی بعدش بدنش نسبت به این مریضی ها مقاوم میشه؟؟؟؟

آخه همش عفونی و همش انتی بیوتیک آدم کلافه میشه ،گناه دارن هی انتی بیوتیک به خوردشون بدیم 

من بچه ام این همه مریض شده یکبار تا حالا بهش آنتی بیوتیک دادم کلا دکترش میگه ویروس ها دوره دارن باید تحمل کنید دوره اش بگذره فقط تب بر استفاده میکنم و برای سرفه هم شربت اویشن جدیدا سرفه هاش خیلی بد شده اسپری هم استفاده میکنم