2777
2789
عنوان

بچه ها تون چند ماهگی دس دسی یا بای بای رو یاد گرفتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 20068 بازدید | 54 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها پسر من بالاخره تو یازده ماهگی بای بای کرد تو یکسالگی هم دست دستی و سرسری و نانای و لی لی لی ...

خیلی از این تاپیک میگذره اما امیدوارم ببینی. من دخترم ۱۰ ماه و ۱۵ روزشه. دست و بای بای نمیکنه. چطوری تمرین کردی با پسرت؟ خیلی نگرانشم

[QUOTE=31109986]بچه ها پسر من بالاخره تو یازده ماهگی بای بای کرد تو یکسالگی هم دست دستی و سرسری و ن ...

تمرین نمیخواد خودش یاد میگیره اصلا اصلا نگران نباش 

پسر من الان نه سالشه ماشالله خیلی هم باهوشه 

ببین کلا کارهاش با تاخیر بود 

فقط زود چهاردست و پا رفت 

نه زود به موقع 

وگرنه شونزده ماهگی راه افتاد 

دو سالش بود فقط چند تا کلمه می‌تونست بگه 

بیست و دو ماهگی تازه گفت مامان بابا 

ولی سه سالگی دیگه حرف میزد 

ولی کاملا سالمه و هیچ مشکلی هم نداره 

الان آنقدر حرف میزنه که مخ همه رو میخوره 

[QUOTE=350102366][QUOTE=31109986]بچه ها پسر من بالاخره تو یازده ماهگی بای بای کرد تو یکسالگی هم دست ...

سلام عزیزم بچه من الان یازده ماهشه دس دسی و بای بای نمیکنه ، با آهنگ هم نمیرقصه ، اگه از پیشش برم هم گریه نمیکنه کلا وابسته نیست ، چیزی رو بگم بده متوجه نمیشه یا بگم بیا بغلم نمیاد ، شما بچتون این ها رو هم داشت یا نه ، خواهش میکنم جوابم رو بدین

[QUOTE=350112983][QUOTE=350102366][QUOTE=31109986]بچه ها پسر من بالاخره تو یازده ماهگی بای بای کرد ...

سلام عزیزم. بچه شما چند ماهگی دست دسی و بای بای یاد گرفت. منم پسرم یازده ماهشهر بلد نیست و خیلی نگرانم