2777
2789
عنوان

بچه هاااا پشمام

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 51 پست
به شما چیزی رسیده؟؟ اگه رسیده و اون واقعا پسرش باشه باید همه رو بهش برگردونید اگه برنگردونید میتونه ...

به ما که نه ولی به نزدیکان چرا آخه این بیشرف که این ادعا رو کرده برادر زادشه

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یعنی با زن داداشش رابطه داشته بعد بچه دار شدن 

میکم که محاله خیلی مرد باغیرت و خوبی بود و بعد این سالا همه هنوز رو اسمش قسم میخورن حالا اینا این سناریو رو چیدن که یجوری این املاک رو بالا بکشن

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

میکم که محاله خیلی مرد باغیرت و خوبی بود و بعد این سالا همه هنوز رو اسمش قسم میخورن حالا اینا این سن ...

خود برادره هم فوت شده واسه همین قبل‌تر هم گفتم برادر خواهری نداره

میکم که محاله خیلی مرد باغیرت و خوبی بود و بعد این سالا همه هنوز رو اسمش قسم میخورن حالا اینا این سن ...

اخه نمیتونه الکی ادعا کنه که چون ازمایش میگیرن بعد بفهمن دروغ گفته دهنش سرویسه که

اخه نمیتونه الکی ادعا کنه که چون ازمایش میگیرن بعد بفهمن دروغ گفته دهنش سرویسه که

نمیدونم ولی احتمالا یه فکری کردن دیگه . ممنون از وقتت

بعد سی سال سه تا خونه و چندین جریب باغ و چندین قطعه زمین هست هر آدمی  رو ملیاردر کنه

خوب اگ هسته ک بتونه ثابت کنه بهش میدن من فک کردم دولت چون وارث نداره اونا غصب کرده مطمئنی بعد سی سال اون اموال هنوز وهسه ی ادم مردست؟

چه بگویم....؟ نگفته هم پیداست...!