2777
2789
یه تاپیک دیگه زدی اونجا جواب دادم نمیشه نمیتونی استخدامی قبول شو بعدش ارشد خواستی بخون

خب مشکل اینه که من برای فرار از خونه باید برم خوابگاه ب بهونه ارشد . تو خونه نمیتونم بخونم برای استخدامی

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک دیگه زدی اونجا جواب دادم نمیشه نمیتونی استخدامی قبول شو بعدش ارشد خواستی بخون

میتونم برم ولی درسا رو بیفتم ؟؟ اخراج میکنن؟ هدفم اینه تو خوابگاه بخونم برای استخدامی ی جورایی ب بهونه ارشد می‌خوام از خوابگاه استفاده کنم

خب مشکل اینه که من برای فرار از خونه باید برم خوابگاه ب بهونه ارشد . تو خونه نمیتونم بخونم برای استخ ...

خب برو کتابخونه چ کاریه خوابگاه خیلی مزخرفه اسون نیس با چند نفر با اخلاقای متفاوت اخت شدن

خب برو کتابخونه چ کاریه خوابگاه خیلی مزخرفه اسون نیس با چند نفر با اخلاقای متفاوت اخت شدن

عزیزم من تو روستام. پدرم اعتیاد داره مشکلات خانوادگی دارم فقط و فقط میتونم خوابگاه برم همین 

اره هم ارشد خوندم هم خوابگاه بودم😁بهت توصیه نمیکنم اگه هدفت قبولی تو استخدامیه مگه از خواب و خوراکت ...

یعنی ارشد هرروز باید ارائه بدی . آخه میگن آسونه که. خب اگه ثبت نام کنم برای ارشد ولی کلاسارو شرکت نکنم چی

یعنی ارشد هرروز باید ارائه بدی . آخه میگن آسونه که. خب اگه ثبت نام کنم برای ارشد ولی کلاسارو شرکت نک ...

خب دیگه اخراج میشی نمه نمه ببین کلا نمیشه یه فرمول خاص داد چون هم رشته ها متفاوته هم دانشگاها بعضی دانشگاها و رشته ها سختگیرن بعصیا نه

خب دیگه اخراج میشی نمه نمه ببین کلا نمیشه یه فرمول خاص داد چون هم رشته ها متفاوته هم دانشگاها بعضی د ...

ولی هرچقدر هم سخت باشه سخت تر از این هست که من روزی سه چهار ساعتم برای بحث با خانواده پدری بره؟؟؟؟ یا روزی دوساعت بشینم ب حرفهای اونا گوش بدم ک چقدر درس میخونی؟؟ خب همین تایم می‌زارم برای ارشد و استخدامی