2777
2789
عنوان

بچه هاااا پشمام

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 51 پست
عزیزم میخوای پربازدید شع باید عنوان خوب بزنی مثلا این عنوانت اصلا جذب کننده نیست و اثری هم از موضوع ...

نه نه 

پسری گمشده بازگشت به کنعان غم مخور+عکس

اسکرین شات پیامای منو پسرک در جست و جوی مال

فقط دوس داری پربازدید بشی انگار😐

پربازدیدی چیه بابا مرده خیلی آبرو و دار شریف بود جانباز بود خیلیییی من ازش خیر شنیده بودم میخوام یکار کنم حفظ ابرو بشه

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه پربازدید شدن چه سودی داره جایزه طلا میدن ۵۰۰۰ ملیارد تومان پول میدن ن آخه میخوام بدونم چرا ملت ف ...

می خوام یا راهی پیدا بشه به این بندگان خدا کمک کنم

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

شهید و پیدا میکنن بعد این همه سال استخوناش هست دیگه دی ای ان شو با خانوادش تطبیق میدن 

ایشونم حتما چیزی فهمیده مدرکی داره ک بعد این همه سال چنین ادعای کرده دیوانه ک نیس همینجوری چیزی بگه 

صد در صد نبش قبر میکنن

میخوای راهی پیدا کنی اون بچه به حقش نرسه؟

اون بچه ی این خونواده نیست حاضرم قسم بخورم از کجا و چرا نپرسید لطفا شناسایی میشم دارن آبرو اون خدابیامرز رو میبرن

اون بچه ی این خونواده نیست حاضرم قسم بخورم از کجا و چرا نپرسید لطفا شناسایی میشم دارن آبرو اون خدابی ...

نباشه مشخص میشه.مجوز نبش قبر به راحتی به کسی نمیدن خیالت راحت به فرض مجوز بگیره راستو دروغ حرفش در میاد

شهید و پیدا میکنن بعد این همه سال استخوناش هست دیگه دی ای ان شو با خانوادش تطبیق میدن  ایشونم ...

ای وای خدا . نپرسید چرا اهمیت میدم که این قصه انقد توشهرمون این قصه انقد پیچیده که بگم شناسایی میشم

نه عزیزم مطمئن ک نیستم والا وکیلو قاضیم نیستم ولی ب ذهنم این رسید بعده۳۰سال ارثی نمونده ک بهش برسه

بعد سی سال سه تا خونه و چندین جریب باغ و چندین قطعه زمین هست هر آدمی  رو ملیاردر کنه

بعد سی سال سه تا خونه و چندین جریب باغ و چندین قطعه زمین هست هر آدمی  رو ملیاردر کنه

نبش قبر میکنن استخوناشو درمیارن دی ان ایشو میگیرن با اون پسره تطبیق میدن . پس فک کردی این همه شهیدی که فقط استخوناشونو میارن چطوری خونواده هاشونو پیدا میکنن؟؟؟؟

بعد سی سال سه تا خونه و چندین جریب باغ و چندین قطعه زمین هست هر آدمی  رو ملیاردر کنه

به شما چیزی رسیده؟؟ اگه رسیده و اون واقعا پسرش باشه باید همه رو بهش برگردونید اگه برنگردونید میتونه شکایت کنه