2777
2789

من از ازدواج قبلیم دخترمو دارم. پدرش خیانت کرد و جدا شدم وقتی دو ماهه بود دخترم..

بعد از چند ماه همسرم اومد خواستگاریم 

با اصرار همسرم و پافشاری که داشت با اکراه جواب مثبت دادم و ازدواج کردیم

دخترم امسال باید مدرسه میرفت ولی بخاطر ترس از همسر سابقم که بچمو از طریق مدرسه پیدا نکنه ثبت نامش نمیکردیم

۱۰ روز از شروع مدارس گذشت و هر روز گریه میکردم که دختر خوشگلمو مدرسه نمیفرستم 

دیگه دل رو به دریا زدم و ثبت نامش کردیم 

الانم مدرسه میره خداروشکر

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

ممنون با دلای پاکتون دعا کردین 

با دعاهاتون این قوت قلب رو به من دادین که برم ثبت نامش کنم..

و اینکار و کردم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشكر اميدوارم بهترين اتفاقا براي خودت و دخترنازت بيفته

ممنونم مهربونم

خداروشكر اميدوارم بهترين اتفاقا براي خودت و دخترنازت بيفته

شما هم خوشبخت باشین

خدا اشکر قانونی که هست دخترت نه سال تمام بشه خودش میتونه تصمیم بگیره پیش کی بمونه تا اونموقع هم زیاد ...

بله من تا ۹ سالگی میمیرم و زنده میشم

نفسمون به نفسای دخترمون بنده 

البته یه پسرم دارم اونم خیلی دوست دارم اما خب دختر خوده عشقه ......🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️

خدا اشکر قانونی که هست دخترت نه سال تمام بشه خودش میتونه تصمیم بگیره پیش کی بمونه تا اونموقع هم زیاد ...

پس بنظرتون کار اشتباهی نکردم؟ 

والا خیلی میترسم

بله من تا ۹ سالگی میمیرم و زنده میشمنفسمون به نفسای دخترمون بنده البته یه پسرم دارم اونم خیلی دوست د ...

خداحفظشون کنه 

بازهم اگر یک درصد همسرت اومد ببرش میتونی از طریق دادگاه اقدام کنی اونجا دخترت مصرانه باید بگه نمیرم 

می فرستند مشاوره 

اونجاهم بگه نمیرم 

اگرثابت بشه برای بچه تبعات روحی ویاجسمی داره احتمال اینکه بگن بچه پیش خودتون بمونه زیاده 

من خودم دراین خصوص کارمیکردم فعلا مرخصی زایمانم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

💄✨ آموزش تخصصی آرایشگری با کمترین هزینه ممکن! ✨💄  

🌸 آموزش کامل تمام لاین‌های آرایشی  

💰 فقط با 100 هزار تومان  

🔒 بدون هیچ ریسکی:  

✅ اول دوره‌ها رو دریافت کن  

✅ بعد هزینه رو پرداخت کن  

📣 مناسب برای همه؛ از مبتدی تا حرفه‌ای  

📲 برای ثبت‌نام یا دریافت اطلاعات بیشتر، پیام بده  

🎓 آموزش‌ها به‌صورت مجازی از طریق تلگرام ارسال می‌شن

خداحفظشون کنه بازهم اگر یک درصد همسرت اومد ببرش میتونی از طریق دادگاه اقدام کنی اونجا دخترت مصرانه ب ...

قربونت بشم 

شغلتون تو بهزیستی یا دادگستری؟ 

وکیل هستید؟ قدم نورسیده مبارک باشه عزیز دلم ... 

انشالله خوشبخت باشید همیشه...

میشه بیشتر توضیح بدین......

همسرم عاشق دخترمونه البته همیشه میگه با پول حلش میکنم ولی میدونید قاضی با قاضی فرق میکنه یکی پولکیه یکی نیست

خداحفظشون کنه بازهم اگر یک درصد همسرت اومد ببرش میتونی از طریق دادگاه اقدام کنی اونجا دخترت مصرانه ب ...

قربونت بشم 

شغلتون تو بهزیستی یا دادگستری؟ 

وکیل هستید؟ قدم نورسیده مبارک باشه عزیز دلم ... 

انشالله خوشبخت باشید همیشه...

میشه بیشتر توضیح بدین......

همسرم عاشق دخترمونه البته همیشه میگه با پول حلش میکنم ولی میدونید قاضی با قاضی فرق میکنه یکی پولکیه یکی نیست

قربونت بشم شغلتون تو بهزیستی یا دادگستری؟ وکیل هستید؟ قدم نورسیده مبارک باشه عزیز دلم ... انشالله خو ...

بهزیستی اما دادگاه مواد این چنینی را پیش ملمی فرستاد برای مشاوره و اینکه تصمیم بگیریم بچه صلاحش درچی هست

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶