2777
2789
اره نخ هم گفت از داروخونه بیمارستان بخریم به گفته خودش با نخ عفونت نمیکنه ولی به نظر من ربطی نداره ...

واسه دختر من نشانه گذاری کرد

خودم خیلی حساس بودم تو این موصوع چون گوش خودم توازن نداره 

چک کردم و تایید کردم 

با دستگاه بهتره چون سریع تر هست 

دختر من متوجه نشد شکر خدا

من والا هر کاری کردم کپ نشد که نشد یعنی 4 یا 5 سال گوشواره ننداختم ولی کپ نم ...

سعادت بزرگیه بخدا  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره بخدا  حالا دیگه دماغم سوراخ میکنن و هرجا بتونن دیگه بچه 1400 دلش نخاد گوششو سوراخ کنه

😂😂بعضیا رو جو روشن فکری میگیره دیگه ول نمیکنن حالا بچه خیلی ناراحت شد از سوراخ گوشش یه سال گوشواره نندازه بسته میشه 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

😂😂بعضیا رو جو روشن فکری میگیره دیگه ول نمیکنن حالا بچه خیلی ناراحت شد از سوراخ گوشش یه سال گوشواره ...

والا... بچه های الان اون سوراخ ک هیچ از اون غضروف کلفت  گوشم نمیگذرم سوراخ میکنن هر جا بتونن..   

زنده باشید پیشاپیش مبارکش باشه  بیمارستان یا درمانگاه ببر که ضد عفونی باشه

فدای شما عزیزم حتما

❤درمــــن بـــدمــی مــن زنـــده شـــوم..یـــک جــان چـــه بـــود صــد جـــان مـــنــی..❤

اصلا تا وقتی خودش به این درک نرسه و نخواد اینکارو نمیکنم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه

من الان رفتم دومین سوراخ برای گوشم زدم ازبس درد دارم ب مامانم میگم چرا وفتی بچه بودم ب جای یه سوراخ ۳تاسوراخ نزدید 

میگه حالا این چیزامد اومده اون موقعها زن ودخترپیروجوون فقط گوششونویه سوراخ میکردن😄

اصلا تا وقتی خودش به این درک نرسه و نخواد اینکارو نمیکنم

عزیزم  غرب به این خاطر میگه چون میگه شاید تر نس باشه 

ماها که به این چیزها اعتقادی نداریم باید بچه رو وقتی نوزاد هست گوشش رو سوراخ کنیم تا وقتی بزرگ شد نگه چرا زودتر سوراخ نکردید مجبورم الان دردش رو تحمل کنم

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
عزیزم غرب به این خاطر میگه چون میگه شاید تر نس باشه ماها که به این چیزها اعتقادی نداریم باید بچه رو ...

من به غرب و شرق کاری ندارم نظر بچم برام مهمه

خودمم هفت سالم بود با اجازه خودم گوشمو سوراخ کردن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه