2777
2789
عنوان

خیلی تنهام خیلی خیلی داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 37 پست
یه دختری فالو کرده بود یعنی قبلا خیلی فالو کرده بود ی چیزی تبلیغ کته اما انفالو کرد این نمیدونم چی ب ...

در حد چت بوده حتما مردا هر کاری بگی از دستشون بر میاد به روی شوهرت نیار ببین چیزی ازت نمیپریه که غیر طبیعی باشه 

ولی کلا ذات مردا همینه تنوع طلب هستن و یه مشکل دیگه امان از این شبکه های اجتماعی که زندگی هارو خراب کرده

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
من الان ۲۵ سالمه پدرم با من ۴۹ سال و مامانم باهام ۳۰ سال تفاوت سنی دارن وضعیت مالی خوبی داریم پدر ...

همسر فعلیم 

اون موقع تو دانشگاه داشت دکتراش رو میگرفت عضو بسیج بود 

مذهبی بود ولی خیلی خوشتیپ بود خدایی

شنیده بودم پدرش آدم مهمیه و خودش هم پارتی زیاد داره

دیده بودم به دیگران کمک میکنه

بهش گفتم مشکلم رو 

عکس هارو گرفت ولی گفت باید باهاش ازدواج کنم گفت خیلی دوسم داره ولی میدونه من بهش علاقه ای ندارم

خواستم شکایت کنم که فهمیدم بی فایدس با اون پدری که داره

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد چت بوده حتما مردا هر کاری بگی از دستشون بر میاد به روی شوهرت نیار ببین چیزی ازت نمیپریه که غیر ...

شوهرم نیس هنوز …اما پیج اینستاش دست خودمم بود اما چت من ندیدم حتی اما دختره داشت عمدا منو یکاری میکرد شک کنم 

همسر فعلیم  اون موقع تو دانشگاه داشت دکتراش رو میگرفت عضو بسیج بود  مذهبی بود ولی خیلی خ ...

باهاش ازدواج کردم آذر ۹۹ 

شاید باورتون نشه ولی اصلا باهام تماسی نداشتیم

اتاقش جدا بود

من از نوجوانی دچار افسردگی بودم

ولی خوب شده بودم

که باز افسردگیم برگشته 

افسردگی شیدایی دارم

تا همین چند شب پیش زندگی نداشتم

ولی رفتم با همسرم صحبت کردم

و الان خیلی خوبه زندگیم

ولی هروقت یاد ازدواجم میوفتام حالم بد میشه

ماه پیش قصد خودکشی داشتم بخاطر پدرم این کار رو نکردم

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون 
شوهرم نیس هنوز …اما پیج اینستاش دست خودمم بود اما چت من ندیدم حتی اما دختره داشت عمدا منو یکاری میکر ...

آها شایدم میخواسته یکم کرم بریزه بخنده 

من فکر کردم  میگی شوهرته 

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔
آها شایدم میخواسته یکم کرم بریزه بخنده  من فکر کردم  میگی شوهرته

نامزدمه 

چه فرقی داره وقتی ۳ ساله باهاشم وقتم اعتمادم زندگیم ابروم پولم گذاشتم پاش 

حالم بده ….اخه چرا گفت که بتوچه با کی بودم الانم تو پیجش دیگه نیس نکنه خود نامزدم پیج دخترونه زده ای خدا 

باهاش ازدواج کردم آذر ۹۹  شاید باورتون نشه ولی اصلا باهام تماسی نداشتیم اتاقش جدا بود من از ...

با مشاور صحبت کردم گفت دوست داره ولی نمیدونسته چطور نگه ت داره 

خب راست میگه خیلی ها بودن که علاقه داشتن باهام باشن و من بخاطر کمبود محبت سریع قبول میکردم

الان شما منو‌ ببینی فکر نمیکنی زندگی به این شکل دارم

از نوجوانی از طریق یاد دادن نقاشی و گالری گذاشتن و تدریس زبان فرانسه شرکت معماری رو تونستن بزنم که موفق اطرافیان هی میگن خوشبحالت از وضع زندگیم ولی باخبر نیستن‌

هر ماه آرایشگاه هستم موهام رو‌رنگ میکنم ناخنم کاوره به تیپم میرسم ظاهرم رو ببینی میگه چه خوشبخته ولی کسی از باطنم خبر نداره

با مشاور صحبت کردم گفت دوست داره ولی نمیدونسته چطور نگه ت داره  خب راست میگه خیلی ها بودن که ع ...

مورد دیگه ای که نااراحتم میکنه پوشش هامون

خب من مانتو هام جلو بازن ولی خب بلندن

موهام هم جلوم بیرونه

تاحالا بهم چیزی نگفته و میدونم مشکلی نداره چون از اول همین بودم

نامزدمه  چه فرقی داره وقتی ۳ ساله باهاشم وقتم اعتمادم زندگیم ابروم پولم گذاشتم پاش  حالم ...

عزیزم خودت رو وابسته هیچ مردی نکت 

عزیزم خودت رو وابسته هیچ مردی نکت 

اصلا نمیدونی چه حال بدی ام هیچکی ندارم داغونم همه دوستام رفتن پی زندگی خودشون فامیلی ندارم نزدیکم باشه مادر ندارم خواهر ندارم اصلا از شدت تنهایی دارم روانی میشم بدون اون دیوونه میشم یعنی بنظرت قسم مرگ مادرش خورد خیانت نکرده راس میکه؟ یا از ترس عس

اصلا نمیدونی چه حال بدی ام هیچکی ندارم داغونم همه دوستام رفتن پی زندگی خودشون فامیلی ندارم نزدیکم با ...

گلم ناراحت نباش

اینو بدون پسرا مادرشون رو خیلی دوست دارن و الکی قسم نمیخورن

توهم خودت روبزن به بیخیالی و مردا هرچقدر بهشون بی اهمیت تر باشی بیشتر میان سمتت اینه به عنوان کسی که با انواع نوع و قشر پسر دوست بوده بهت میگم

گلم ناراحت نباش اینو بدون پسرا مادرشون رو خیلی دوست دارن و الکی قسم نمیخورن توهم خودت روبزن به بیخ ...

اصلا دارم روانی میشم چند روزه …حالم خیلی بده اون دختره عوضی فکرم بهم ریخت گفت اره شاید طرف بشناسم بهش میگم الانم تو پیجش دیگع نیس برای همین مشکوکم …

اصلا دارم روانی میشم چند روزه …حالم خیلی بده اون دختره عوضی فکرم بهم ریخت گفت اره شاید طرف بشناسم به ...

درکت میکنم

آروم باش نفس عمیق بکش

هیچ کس و هیچ چیز تو این دنیا از تو مهمتر نیست اینو بدون

پیشنهادم اینه با یک مشاور صحبت کنی