2777
2789
عنوان

خیلی تنهام خیلی خیلی داغونم

363 بازدید | 37 پست

خیلی تنهام حالم داغونه یکبار جدا شدم از یه زندگی وحشتناک برگشتم مادرم توی خونه فوت کرد الانم با یکی آشنا شدم سه ساله حس میکنم بهم خیانت کرد باهاش قهر کردم الان حالم داغونه خیلی داغون خیلی تنها هیچ کس ندارم هیچ کس نه دوستی نه خواهری هیچ کس من چیکار کنم خیلی طرفمو دوسش دارم اما یه اتفاقی افتاد که حس کردم خیانت میکنه کسی هس بگم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو

یه دختری فالو کرده بود یعنی قبلا خیلی فالو کرده بود ی چیزی تبلیغ کته اما انفالو کرد این نمیدونم چی بود کجا بود یهو دیدم گفتم کیه مشکوک میزد رفتم از دختره پرسیدم شما فلانی میشناسی اسم طرفم گفتم گفت از خودش بپرس بعدم گفت اره اگه من فرضا باعاش باشم میرم بهش میگم برات بد میشه گفتم چی میگی تو من زنشم گفت من دارم نصبختت میکنم نمیگم که باهاشم یهو فرداش بازم پبامش دادم گفتم کی هستی تو کفت بتوچه کی هستم و با کی تو رابطه بودم من اصلا نگفتم با کی تو رابطه بودی خلاصه طرف من قسم قزان و خدا و امام که نمیشناسه طرف اما اولش خیلی طرفداری این میکرد که قصدی نداشته من حتی فکر کردم اکانت فیک خودش هس رفته دخترا فالو کنه اما مریضه این حرف‌ها بمن بزنه الانم کلا پیجه کسی توش نیس انگار رفته الان یعنی چی 

کدوم شهری همینجا یه دوست پیدا کن

بعدشم ما مگه مردیم این سایت اصلا برای همینه تو درد های هم شریک باشیم 

منم تو یه بحران گیر کردم فقط یاد خدا میتونه آرومم کنه امیدتو به زندگی بدست میاری اصلا

میشه برای دل شکسته ام یه صلوات بفرستی 🙏💔

داستان من از شما بد تره 

اگه دوست داشتی بگم تا بدونی بدتر از شما هم هست

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون 
بگو

من الان ۲۵ سالمه

پدرم با من ۴۹ سال و مامانم باهام ۳۰ سال تفاوت سنی دارن

وضعیت مالی خوبی داریم

پدرم استاد دانشگاه و نویسنده بود

از هن طلاق گرفتن

ولی خب باهام رفت و آمد داشتن تا اینکه مادرم از ایران رفت

من تو ۱۷ سالگی اعتباد پیدا کردم و زود پدرم متوجه شد و ترک کردم

خانواده بازی داشتم و پدرم بهم اصلا گیر نمیداد

حتی بهضی شبا خونه نبودم

تو یکی از پارتی ها با یه پسری آشنا شدم

بعد ها فهمیدم که بخاطر پول اومده و میخود بتیغدم باهاش کات کردم

تهدیدم کرد عکسام رو پخش میکنخ

معمار و نقاش حرفه ای ( پروفایلم خودمم)درحال طلاق ازتون خواهش میکنم برام دعا کنید از ته قلبتون