2777
2789
عنوان

کاش منم تک فرزند نبودم

331 بازدید | 27 پست

من تک فرزندم .خیلی دوس داشتم یه خواهر یا برادر ددشته باشم.بیشتر برادر

اون دعوا و اعصاب خوردیشم دوس دارم.چرا انقد تنهام اخه

گاهی کل مخاطبای گوشیمو بالا پایین میکنم یکی و پیدا کنم زنگ بزنم بهش حرف بزنیم ولی کسی و پیدا نمیکنم

درسته مادرم و همسزم هستن ولی ادم خب حرفش تموم میشه با اونا یا دوس داره با کس دیگه حرف بزنه

تورو سننه قربونت برم!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردی ماهر روز با خواهر برادرمون حرف میزنیم؟ من الان دارم دق میکنم یه کلمه به خواهرم نمیگم چون میدونم غصه میخوره 

فکر اونم دارم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

درکت میکنم. البته تک فرزند نیستم ولی دختردایی عزیزم تک. به من همه اش میگه خواهر من باش...☹

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
فکر کردی ماهر روز با خواهر برادرمون حرف میزنیم؟ من الان دارم دق میکنم یه کلمه به خواهرم نمیگم چون می ...

وقتی غصه تو میخوزه یعنی دوست داره باز دلگرمیه که

تورو سننه قربونت برم!!!!

نه بابا فک نکن‌هر خواهر برادری خوبه تازه ی حرکاتایی میزنن فکرت مشغول میشه کلی میگم نه همشون

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
درکت میکنم. البته تک فرزند نیستم ولی دختردایی عزیزم تک. به من همه اش میگه خواهر من باش...☹

خوبه باز.من دختر عمه دارم سایه منو با تیر میزنن به جرم نکرده

تورو سننه قربونت برم!!!!
نه بابا فک نکن‌هر خواهر برادری خوبه تازه ی حرکاتایی میزنن فکرت مشغول میشه کلی میگم نه همشون

اره یبار دعوام شد با خواهرشوهرم برگشت گفت بدبخت تو تنهایی خواهر برادرم نداری😐انگاز که مثلا جرمه یا بی کس و کارم منم گفتم حالا ببین چطوز نمیذارم داداشتو دیگه ببینی 😐

تورو سننه قربونت برم!!!!
خوبه باز.من دختر عمه دارم سایه منو با تیر میزنن به جرم نکرده

دخترخاله و دختردایی چی داری؟؟

اگر زن، چرا در مورد دخترا افغانستان سکوت کردید/ اگر زندگی، چرا دستور کشتار و تخریب و آتش سوزی می دهید/ و اگر آزادی، چرا به مخالفان حمله می کنید............ این توییت داریوش ارجمند رو خیلی دوست داشتم👍🌹
چقدر من غصه دخترم رو میخورم که در آینده تنها میشه  ولی چیکار کنم هزار تا راه رو رفتم حامله ...

چند وقته اقدامی؟من بچه دومم ۳سال طول کشید بی دلیل

تورو سننه قربونت برم!!!!