2777
2789
عنوان

تو حوادث خوندم خیلی ناراحت کنندس بخونیدش حتما😢

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 45 پست
اصلا آدم هر چی خودشو خوار و ذلیل تر بگیره بقیه هم بیشتر لهش میکنن

دقیقاً 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی خود صغری .چطور یکی فقط برا این که شوهر کنه راضی میشه با مردی ازدواج کنه که نمیخوادش .بعدم ...

دقیقا خودشم مقصره

مردام کلا اگه نمیخواست نباید ازدواج میکرد چیکار مثلا میخواستن بکنن خانوادش

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
خب می‌خواسته دلشو بدست بیاره برای اینکه زندگیش نپاشه

خب این اشتباهه .مرد وقتی نخواد هیچ محبتی رامش نمیکنه .الآنم اگه نمرده بود این مرده بیشتر اذیتش میکرد

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
دقیقا خودشم مقصره مردام کلا اگه نمیخواست نباید ازدواج میکرد چیکار مثلا میخواستن بکنن خانوادش

الکی بهونه میارن .

لطفاً زیر ۲۵سال توی تاپیکا به قصد کل کل با من مجادله نکنن.تبادل نظر با آدمای پخته رو ترجیح میدم🌹.تو این سایت یه سری هیولای خبیث انرژی خوار وجود داره که از انرژی بقیه تغذیه میکنن! خواستم بگم اگر تو یکی از اونها هستی بدون جواب کامنتات رو نخواهم داد و حتی کامنتات رو باز هم نمیکنم پس دنبال سوژه دیگری بگرد 🥰.تو این دنیا درد و رنج تموم نمیشن مگر اینکه درس لازم رو داده باشن.🌸
چرا دیگه زن به این خوبی داشته قدرشو ندونسته 

وقتی کسی رو نخوای بهترینم که باشه جلو چشمت هیچی نیست اشتباهش اونجا بود که نباید باهاش ازدواج میکرد 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻
وقتی کسی رو نخوای بهترینم که باشه جلو چشمت هیچی نیست اشتباهش اونجا بود که نباید باهاش ازدواج میکرد&n ...

آره دیگه وقتی دلش جای دیگه بوده نباید یه نفر دیگه رو هم بدبخت می‌کرد

عشق اون مرد پوچ نبوده گناهش گردن خانوادش 

صغری خدا بیامرزم سمج بود بابا میرفت دیگه والا شوهر من یه بار گفت دوستت ندارم دکمه سیک.تیرش و زدم چقدر کنه بود خدا رحمتش کنه ولی زن دیگه انقدددر سبک

تا آخر بخونه خیلی جالبه 

حتما ممنون

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

صغری خدا بیامرزم سمج بود بابا میرفت دیگه والا شوهر من یه بار گفت دوستت ندارم دکمه سیک.تیرش و زدم چقد ...

دقیقا خیلی سبک بوده تو این اوضاع بچه اوردنت مال چی بود 

صغری مقصر خودشه که آنقدر این مرتیکه رو لوس می‌کرده .

دقیقا و انقدرم تحقیر میشده بازم بهش خدمت میکرده کفش های شوهرش و واکس میزد من کفش خودمم واکس نمیزنم باید طلاق میگرفت آخر خودش و به کشتن داد 

خب می‌خواسته دلشو بدست بیاره برای اینکه زندگیش نپاشه

هر چیزی حدی داره عزیز من نگه داشتن زندگی به چه قیمت؟به قیمت تحقیر شدن و له شدن غرور و عزت نفست ارزش داره؟مرده شور ببره اون زندگی رو 

دقیقا و انقدرم تحقیر میشده بازم بهش خدمت میکرده کفش های شوهرش و واکس میزد من کفش خودمم واکس نمیزنم ب ...

حتی اگه یه جنمی نشون میداد شاید به طلاقم نمیکشید .آخه اکثر آدما جوری ان وقتی یکی براشون له له بزنه نمیبیننش تا محبتشو دریغ کنه تازه قدرشو میدونن