2777
2789
عنوان

اوناییک باباشون با ازدواجشون مخالف بوده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 61 پست
خیلی رو لجبازی من حساسه😹ولی منم لجباز فقط رو چیزایی مثل وقت گذاشتن برام، مثلا چندروز زیاد نیاد بحرف ...

اشکال نداره پیش میاد ماهم وقتی دوس بودیم باشوهرم همین طوری انقدردعوا و فلان ولی الان دیگه مثل اون موقع سراین چیزا بحث نمیکنم خداروشکر چونکه اخلاقای هم دیگروفهمیدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالا که بابات راضی شه تو اشناهاتون کسی ونداری که بابات حرفشو قبول داشته باشه

انشالله😘

عمه هام هستن ولی اونا خودشون نمیخوان من همچین شوهری کنم میگن پسراشونو بگیرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

انشالله😘 عمه هام هستن ولی اونا خودشون نمیخوان من همچین شوهری کنم میگن پسراشونو بگیرم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ...

عجب ولی خودت با بابات صحبت کن یا بردارت عمویی دایی پدربزرگی که با بابات صحبت کنن بگن حداقل فقط بیان ببینیشون

چندوقته اومدع خواستگاری 

یعنی چندساله من رو مخ بابام دارم کار میکنم که فامیل نه هرکی میومد ی قسم میخوردم زنش نمیشم رد میکردم،ولی دیدیم نشد دیگه مجبورم گفتم بیاد شاید اون بتونه راضی کنه

عجب ولی خودت با بابات صحبت کن یا بردارت عمویی دایی پدربزرگی که با بابات صحبت کنن بگن حداقل فقط بیان ...

مشکل اینجاس اونام میگن فامیل بگیر،کلا طرز فکر مردا فامیلمون همینه ،خوده بابابزرگمم ی سد بزرگه برام،فقط مامانم میگه هرکیو میخوای بگیر

مادرا نمیتونن چیزیی بگن مامان منم موافق بود ولی بابام مخالف

امشب بابام اومده میگ بعد درست من به یکی از فامیلا قول دادم عروسشون شی،میگم بابا بخدا من زن فامیل نمیشم الکی قول نده میگه تو غلط کردی،به مامانم گفتم تو یچیزی بگو اونم گف انگار نه انگار منو مامانم داریم میحرفیم ،بابام بازحرف خودشو میزن