2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول خوب به حرفش گوش میدم  واینکه بدی های دوس پسر داشتن واینکه ممکنه چه اسیب هایی ببینه رو بهش م ...

منم همین کار رو میکنم

من به آرزوی هام قول رسیدن دادم 🌹برای حاجت رواییم بی زحمت یدونه صلوات برام بفرستید🍃
والا من پسرم به مادرم گفتم دوس دختر دارم رفته شمارشو از گوشیم درآورده زنگ زده احوال پرسی میکنه ازش ه ...

برای پسرا دوس دختر داشتن عادیه حتی اگه خوانوادش بفهمنن....

یک عدد زشت هستم تامام   

دخترم ۱۰ سالش 

اگهدر آینده این حرف بزنه این اطمینان بهش میدم که اگه خدای نکرده مشکلی پیش بیاد اول از همه من پدرش تمام حرفاش و با جون دل میشنویم و تمام تلاشمون رو برای رفع مشکلش میکنیم 

و برای شاد شدن لحظات شون هم همینطور 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

شما چ درکشون کنی چ نکنی چ راه درست رو نشون بدی چ ندی. دختر پسر توسن نوجوونی فکرمیکنن خدان و عاقل هرراهی برن درسته و کسی حق نداره دخالت کنه و هیچکی درکشون نمیکنه. بهشون بگی بالاچشمشون ابروعه میرن وضعیت میزارن ک چ سخته حتی خونوادتم  نخانت.. فقط همراهش باش ک کمتر اسیب ببینه و ب بیراهه و بی ابرویی و افسردگی و افت کردن تو درسا برسه. ک فردا روز میاد یقه مامان باباشو میگیره ک چرا چیزی بم نگفتین وقتی اشتباه میرفتم 

خوب من وقتی ۱۷سالم بود با پدرم در این رابطه مشورت کردم پدرم میگفت یه مدت ازش دور بمون تا از حست مطمئن شی مادرمم میگفت فقط احساسی تصمیم نگیر ...خوب من فرزندی ندارم الان ۱۱ساله ازدواج کردم ولی قطعا اگر لایق باشم و خدا بهم دختر بده باهاش خوب برخورد میکنم 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است