2777
2789
دخترم خانوادش میدونن😂😂  امروز باباش منو رسوند خونه مون😂

چ اووپن.

حالا شوهرمن قبلا دوست بودیم از دور همو میدیدیم میگفت تابلو نگاه نکن آشنا نبینه شک کنه😂 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
چ اووپن. حالا شوهرمن قبلا دوست بودیم از دور همو میدیدیم میگفت تابلو نگاه نکن آشنا نبینه شک کنه😂&nb ...

قبلا باهم مهمونی خانوادگی داشتیم و میرفتیم خونه همدیگه تا یه روز رفتم پیشش تو اتاقش بود بهش تو درس کمک کنم یهو دستش لرزید گفتم سردته یه نگاه کرد چشاش پر از اشک شده بود گفتم حالت خوبه یهو بغلم کرد😂😂 

منم نفهمیدم جریان چیه گفتم راحت باش خودتو خالی کن یهو با حالت گریه کنان گفت چی میگی تو ام منم گفتم با کدوم دوستت دعوات شده گفت خنگ خدا ازت خوشم اومده عاشقت شدم. 

منم هیچی دیگه هنگ کردم این چی میگه تا یه هفته مغزم درگیر بود با هم رفتیم بیرون(خانوادگی) گفت میخوام برم دستشویی تو ام باهام بیا گفتم باشه هیچی دیگه رفتیم رفت پشت دستشویی ها گفتم کجا میری گفت تو بیا منم که هیچی رفتم یهو بغلم کرد و لبامو گرفت و ........(+۱۸) 

آخرش کاری کرد من عاشقش بشم و الان 6 ماهه باهمیم و 2 ماه پیش خانواده هامون فهمیدن و خدا قسمت کنه قراره ازدواج کنیم😂😐🚶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کاملا موافقم  عقده ای به بار میایم  ولی مثلا میتونید طعنه نزنید. دلشو نشکونید و راهن ...

اره دقیقا 

من خودم مادر نیستم تازه مجردم 

ولی دخترمو طوری بزرگ میکنم که به هر پسری اعتماد نکنه ، اگه با کسی وارد رابطه شد صد درصد انسان به درد بخورش باشه

قبلا باهم مهمونی خانوادگی داشتیم و میرفتیم خونه همدیگه تا یه روز رفتم پیشش تو اتاقش بود بهش تو درس ک ...

چی میگی؟ 😂😐

(با لحن علی صادقی بخون)😂

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂