2777
2789

از دیشب گلو درد داشتم شربته گلو درد خوردم گلوم خوب شد الان بدنم کسالت داره مخصوصا پاهام ، سرم درد میکنه سر و صورتم تو تب داره میسوزه بدنمم بعضی وقتا داغ میشه اما سرم و صورتم خیلی داغه ، بیحالم امشب راه میرفتم نفس تنگیم داشتم یه قرص واسعه نفس تنگی خوردم بهتر شدم یه چند بارم سرفه خشک کردم .بنظرتون کرونا گرفتم ؟ شماها دکتر رفتید ؟ پارسال کرونا دلتا گرفتم پنجاه درصد ریه ام درگیر شده بود 😔 میترسم

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر برو دارو بده 

کنارشم هر چی میتونی دمنوش 

میوه 

سوپ اینا بخور 

نترس 

همین ترس حالت رو بدتر میکنه 

الان خیلیا مریضن همین علایم رو دارن 

اتفاقی هم نیوفتاده براشون ❤❤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
اره خب احتمال زیاد خودشه،،نترس مراقبت کن ابمیوه و غذا خوب بخور چند روزه خوب میشی

باشه عزیزم مرسی

دکتر برو دارو بده  کنارشم هر چی میتونی دمنوش  میوه  سوپ اینا بخور  نترس  ...

باشه عزیزم مرسی.صبح میرم دکتر

من گرفتم تو بارداری امیکرون وحشتناک، الانم گرفتم دوباره ولی خفیفه اما رفتم دکتر متخصص عفونی دارد زیا ...

علائم الانت چیه؟ دکتر عمومی برم خوبه یا حتما باید برم داخلی؟

علائم الانت چیه؟ دکتر عمومی برم خوبه یا حتما باید برم داخلی؟

داخلی بهتره، الان خیلی سبک تر از قبل گرفتم، سرد و گرم شدن، توگوشم انگار باده، سرم سنگینه، بی‌حال و حسم ی وقتا سرم میسوزه ی وقتا خوبم اما روز ب روز شکر خدا رو ب بهبودی

کلام تو عصای معجزه گر توست 💪
داخلی بهتره، الان خیلی سبک تر از قبل گرفتم، سرد و گرم شدن، توگوشم انگار باده، سرم سنگینه، بی‌حال و ح ...

منم سرم سنگینی میکنه بدنم یه وقت داغ میشه یه وقت خوبه اما سرم داره میسوزه از گرما .الهی هر چه زودتر خوب شی