2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت شهره لرستانی و یه چیز جالب!

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 52 پست
تطبیق جنسیت داده  

تطبیق یعنی چی

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروتن مگه شایعه نبود اون چطور ترنس بوده بعد زن گرفته

منم شوکم از همین قضیه

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

فکر میکنی اگه خیلی قبل تر تغییر جنسیت داده بودن واکنش مردم چجوری بود ...الان اوضاع خیلی بهتر شده کم کم داره جا میوفته این مساعل اما قبل تر اگه این اتفاق میوفتاد اونقدر قضاوت میشدن که از زندگی سیرشون میکردن

🙂🙂
ب تظرم میخواین سر زبون ها باشن و نذارن فراموش شن حالا ب هر روشی

بله ولی خب دوستان نظر دیگه ای دارن

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥

به ما چه نه واقعا به ما چه و این حرفا چیه که می‌خوان تبلیغ کنن و... واقعا آدم واسه تبلیغ می‌ره عمل می‌کنه رحم و تخمداناشو می‌ریزه بیرون؟؟؟ فک نکنم خوشش بیاد انقدر پشتش اینور اونور حرف بزنن

✨happy to light and that's enough
فکر میکنی اگه خیلی قبل تر تغییر جنسیت داده بودن واکنش مردم چجوری بود ...الان اوضاع خیلی بهتر شده کم ...

یعنی اینهمه سال تحمل کردن؟!اثنم بخاطر حرف مردم

تطبیق جنسیت بهمین راحتی نیس ک پاشن برن عمل کنن بیان

یه تصمیم خیلی بزرگیه ی ریسکه

اول طرف باید با خودش کلی کلنجار بره که بتونه بره پای عمل

یکی مثل این بازیگر نگا میکنه ب موقعیت کاری و اجتماعیش میبینه چق میتونه موثر باشه تو تصمیمش.

واقعا این افراد خیلی اذیت میشن تو زندگیشون

بنظر من چون ایشون بازیگر بوده یکم قضیه بولد شده،وگرنه که هستن افرادی که اینکارو انجام میدن ،ادمهای عادی

من آباد بودم؛این تو بودی که آتش بر خاکم افکندی.و اکنون،پس از سال‌ها از پایان جنگ،آنگاه که پا در سرزمینم می‌گذاری،مین‌هایی که روزی خود کاشتی،خودت را به نیستی می‌کشانند.نه تو از دود جان به‌در می‌بری،نه من از زخم، رهایی می‌یابم.

[QUOTE=244781726]به ما چه نه واقعا به ما چه و این حرفا چیه که می‌خوان تبلیغ کنن و... واقعا آدم واسه تبلیغ می‌ره عمل م ...[/QUبله درسته ولی خب قبول کنیم تو دید مردمن و چه بخوان چه نخوان درموردشون صحبت میشه

تطبیق جنسیت بهمین راحتی نیس ک پاشن برن عمل کنن بیان یه تصمیم خیلی بزرگیه ی ریسکه اول طرف باید با خ ...

اره صددرصد دقیقا حرف منم همینه بخاطر شهرتی ک از قبل داشتن ببشتر سرزبونها افتادن