2777
2789
عنوان

تغییر جنسیت شهره لرستانی و یه چیز جالب!

| مشاهده متن کامل بحث + 938 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتن ک تغییر جنسیت دادن

عزیزم بزای اقای فروتن شایعه درست کردن شما اول مطمین شو بعذ بگو

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
یعنی چی؟

جنسیتی که از لحاظ روحی هست رو با جنسیت جسمیش تطبیق داده 

شاید اون موقع از حرف مردم میترسیدن که حالا با افزایش اطلاعات مردم از افراد ترنس این مشکل حل شده و جرئت اینکارو به خودشون دادن

یه سوال چطور وقتی یه زن تغییر جنسیت میده پایین بدنش رو مثل مرد میکنن لطفا بگید

اره

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)
تاجایی که من می‌دونم فروتن هم تکذیب کرد هم شکایت

اها خب خداروشکر حقیقت نداشته

مهربونا میشه برای سلامتی مامانم سرطان بدخیم داره صلوات بفرستید😭خدا انشالله ده برابرشو بهتون برگردونه♥