2777
2789
عنوان

کیا با همسرشون خیییلی صمیمی و راحت هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 31 پست
من اینطوری بودم ولی الان دارم تغییر میدم خودمو ، سرسنگین تر شدم و فاصله رو رعایت میکنم کم حرف و کم ت ...

خب همسرت جنبشو نداره 

هرطور که میبینی خوبه رفتار کن

البته همسرم نه فحاشی میکنه نه کار دیگه چون خیلی حساسم و سریع ناراحت میشم

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب همسرت جنبشو نداره هرطور که میبینی خوبه رفتار کنالبته همسرم نه فحاشی میکنه نه کار دیگه چون خیلی حس ...

منم خییلی حساسم از حساسیتم بعنوان نقطه ضعف استفاده می‌کرد و اذیتم می‌کرد انقدر اذیت شدم تا فهمیدم یه غریبه ست مادر و خواهر یا برادرم نیست ک بشه باهاش خیلی راحت بود و باید قواعد بازی رو رعایت کرد 

ما هم همینطوریم ولی من تو دعواها خیییلی اذیت شدم چند روزه سرسنگین شدم حدود رو رعایت میکنم حرف چرتی ب ...

منم تو دعوا ها اذیت میشم 

به نظرم مهمه طرف مقابل بفهمه چی تو رو آزار میده 

ولی خودمم دلم براش تنگ میشه 

زود آشتی می کنم تا دعوا بعد که دوباره همدیگه رو نفله کنیم 

چیه بنظرت ؟

ببین فرض کن من درمورد ی موردی تو خانوادم با شوهرم میحرفم(ب تعبیر شما بخاطر راحتی میگم).چند درصد از آدما هستن ک توی دعوا یا ناراحتی اونو نزنن تو سرت؟

یا فک کن تو دعوا ب شوهرت بگی خفه شو.دفه بعد چهار تا بدترشو تحویلت میده!اینا کجاش راحتیه؟

درمورد خانوادتون حتیییی فامیلتون با سانسور به شوهرتون تعریف کنید یا اصلا چیزی نگید.حتی تو خونه سوتی دادید به شوهرتون نگید.مثلا چیزی پلاسیده شد یا غذاتون سوخت.شاید ب شوخی و خنده رد کنه ولی تو ضمیر ناخود آگاهش میمونه.

ببین فرض کن من درمورد ی موردی تو خانوادم با شوهرم میحرفم(ب تعبیر شما بخاطر راحتی میگم).چند درصد از آ ...

خب تو دعوا اگ بی ادبی و توهین کرد چه واکنشی نشون بدم ک دفعه بد تکرار نکنه 

همسرم بشدت آدم منعطف و تحت تاثیریه قشنگ میشه تربیتش کرد منتها من بلد نیستم

عزیزم تحصیلات همسرتون چیه ؟ خانواده خیلی شاد و سالمی داشته ؟ یه تمایزی داره ؟ مادرشوهرت چجور آدمیه ؟

فوق لیسانس برق

خیلی شاد نه.بیشتر روابطشون بر پایه احترامه.یعنی حتی توی بحثاشون باهم حرف های ناراحت کننده نمیزنن فقط در مورد موضوع با صدای آروم حرف میزنن بدون هیچ بی احترامی.نهایت سالن و ترک میکنن.

الان رابطه ی ماهم دقیقا همینه.چون همیشه احترام هست هیچ کینه و خاطره ی بدی از هم نداریم.و این به علاوه ی اون کششی که بهم دارین باعث شده زندگیه قشنگی داشته باشیم

مامانش یه خانم تیز که مو رو از ماست بیرون میکشه ولی چیزی بروز نمیده و همه چیزو در آرامش هندل میکنه.تا حالا حتی یه حرف بیجا ازش نشنیدم.

در اینحد که اون بهترین رفیقمه

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خب تو دعوا اگ بی ادبی و توهین کرد چه واکنشی نشون بدم ک دفعه بد تکرار نکنه همسرم بشدت آدم منعطف و تحت ...

شوهر منم بد دهن بود.اولا اگه شوهرت انسانه با محبت زبونی نرمش کن.مردا خیلی بنده ی زبون چرم ک نرم هستن.بعدش من شرط کردم ب ازای هر حرف بد فلان تومن از جیبش برمیدارم.و حتتتما اینکارو میکردم.

ی روز ک حال دوتاییتون خوبه،مثلا بعد رابطه🤭بهش بگو عشقم بیا ی قانونایی بزاریم.موقع عصبانیت باهم حرف نزنیم.اگه میتونید سکوت یا حتی ترک محل.بعداز ۶ساعت شروع کنید با هم حرف زدن.تذکر مداوم،نیش زدن،تکرار گذشته ها.همشون خیلی مخربه.تو خوب رفتار کن اونم‌کم کم یاد میگیره.خوب رفتار کن و اون رفتارای خوبو زبونی بگو بهش.مثلا من هی نمیگم فلان روز اینکارو کردی.خیلی چیزا هست.مطالعه کن