2777
2789
عنوان

داداشم خودکشی کرده چهار تخته قرس خورد چیکار کنم بالا بیاره کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 149 پست
اون ادم به حدی رسیده که میخواد به جون عزیزش اسیب بزنه و خلاص شه کاری به تاپیک ندارم چون احتمال میدم ...

دوست عزیز بزار روشنت کنم.این فکر سمی رو از خودت دور کن چون به شدت خطرناکه هم برای خودت هم برای دیگران.همه ی ادما از کوچیک بگیر تا بزرگ چه زن چه مرد یه وقتایی یه جاهایی ممکنه بخاطر بعضی مسایل کم بیاره.روح و روانش تو اون لحظه کشش نداشته باشه و دست به کار احمقانه بزنه.تو زندگی خیلی از ماها هم پیش اومده و بعدش هم پشیمون شدیم.اما این دلیل نمیشه که ما مثل سیب زمینی بشینیم و مردن اون طرف رو نگاه کنیم.اصلا تصور فکرو نظرت آدمو به وحشت میندازه تو دیگه کی هستی فقط یه رباط که خالی از احساسه میتونه همچین تفکری داشته باشه

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما با چند تا ادمی که خودکشی کردن و بعد متنفر ازینکه چرا نجاتش دادن صحبت کردی؟؟ من با خیلیاشون صحبت ...

تو دیگه خیلی حرف زده باشی و دست بالا حساب کنیم با ۱۰۰ نفر صحبت کردی پس‌نگو با خیلی هاشون صحبت کردم !!! در حالی که افرادی که در کل جهان خودکشی کردن فقط اون ۱۰۰ نفر نبوده ، اتفاقا منم دیدم کسایی که نجات پیدا کردن خوشحال شدن که تو همچین شرایطی فوت نکردن ، جا داره بگم خود منم تجربه خوردن قرص داشتم اگه خانواده ام همچین طرز تفکری مثل تو داشتن که اون خانواده بدرد لای جرز دیوارم نمیخوردن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
دوست عزیز بزار روشنت کنم.این فکر سمی رو از خودت دور کن چون به شدت خطرناکه هم برای خودت هم برای دیگرا ...

دوست ناعزیز نیازی نیس انقد پیگیر من و نظرات من باشی

وقتی جواب ندادم یعنی نیازی ندیدم که جوابتو بدم 

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍

دوستان چرا باور کردید معلومه سر کاریه اگه داداشش خودکشی کرده بود که الن گوشی دستش نبود ببینه دیگران چی میگن هر آدم عاقلی می‌دونه که باید اول زنگ بزنه به اورژانس نه تاپیک بزنه نظر مردم را بگیره که طرف بمیره

تو دیگه خیلی حرف زده باشی و دست بالا حساب کنیم با ۱۰۰ نفر صحبت کردی پس‌نگو با خیلی هاشون صحبت کردم ! ...

خب بعد چی شد؟؟ الان خوشحالی از زندگی که داری؟؟

کمک کردن خوبه ولی تا زمانی که اون ادم هنوز هست و هنوز دست به چنین اقدامی نزده خیلی راحت میشه از رفتارا هاش فهمید که این ادم الان حالش خوب نیست!!

یکی از همین بچه ها میگفت من تو خونه خانوادم یه بار حالمو نمیپرسیدن و یه بار یکی نمیگفت حالت چطوره چرا اینقد اوضاعت بده بعد که دست به این کار زدم اونم با تلاش های فراوان که منو ببینین منم هستم! اما بعدش که منو بردن بیمارستان کل فامیل امده بودن برای فضولی بردن ابروی من 

شما اینارو تجربه کردی؟؟ 

نه قرار هم نیست با همه دنیا صحبت کرده باشم اره یه سری ها هم هستن که خوشحال میشن ازینکه بهشون توجه شده و نجات پیدا کردن! 

چی شد؟

زنگ زدید اورژانسی چیزی؟

من و مادرم هنوز پیگیر تاپیکتون هستیم امیدوارم درست شه.

سلام سلام!😊🥰به شهر رویاها و آرزوها خوش آمدید.😇👌🌟من عسلم و درست مثل اسمم شیرین هستم.😍اما به موقع هم جدی میشم درست مثل شکلات دارک!😁🤔آرزو دارم ریاضی دان بشم و جهان رو تغییر بدم!😉اسکیت باز هم تا حدودی هستم:)🥰هیچ کاری نشد نداره! من میتونم. به عشق های بی سر و پا کاری ندارم!🤫عشق یعنی پدر و مادر.🥰تاپیک ریاضی و علمی داشتید حتما من رو تگ کنید.😇من دختری از سرزمین ریاضیات هستم.🤭غرور ممنوع. ورود آقایون ممنون.🤨لطفا برای من و آیندم از اون صلوات های خوشگل و نازنین بفرستید.😊🥰😍من میدونم که میتونم؛)
تو دیگه خیلی حرف زده باشی و دست بالا حساب کنیم با ۱۰۰ نفر صحبت کردی پس‌نگو با خیلی هاشون صحبت کردم ! ...

ولش کن این ادم روانیه و به شدت بیشعور مشکل داره با خودش از همین پشت گوشی پاچه ی همه رو گرفته

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
دوست ناعزیز نیازی نیس انقد پیگیر من و نظرات من باشی وقتی جواب ندادم یعنی نیازی ندیدم که جوابتو بدم& ...

خیلی آدم بیشعوری هستی واقعا امثال تو برای جامعه به شدت خطرناکه

خیلی آدم بیشعوری هستی واقعا امثال تو برای جامعه به شدت خطرناکه

@نی_نی_یار41

@نی_نی_یار_شب    

من جواب این خانومو ندادم و ایشون بخاطر سکوت من شروع به فحاشی و بی احترامی کردن لطفا رسیدگی کنین ممنون!!