2777
2789
عنوان

داداشم خودکشی کرده چهار تخته قرس خورد چیکار کنم بالا بیاره کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 149 پست
وااااااا داریم به کجا می‌رسیم یعنی کسی پیش تون خودکشی کرد کاری باهاش نداری؟😳

شما با چند تا ادمی که خودکشی کردن و بعد متنفر ازینکه چرا نجاتش دادن صحبت کردی؟؟ من با خیلیاشون صحبت کردم و همه شون گفتن وقتی زندگی میکردیم کسی بهمون اهمیت نمیداد و حالا که میخوایم بمیریم اومدن بالا سرمون و بدتر ابروی مارو ببرن!! 

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی به کمرش دارههههه 😐😐😐😐 واقعا بعضیاتون نمیدونم از کدوم سباره اومدین

عزیز من این خانوم اگ راست میگفت ک الان آنلاین نمیشد اصلا ب فکرش میومد تو همچین شرایطی بیاد از ما نظر بگیره واقعا چرا انقد گول می‌خورید!

عزیز من این خانوم اگ راست میگفت ک الان آنلاین نمیشد اصلا ب فکرش میومد تو همچین شرایطی بیاد از ما نظر ...

حالا راست یا دروغ 

ادم در هر شرایطی باید درست حرف بزنه

میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید
دخالت نکن!! وقتی به جایی رسیده که خودش تصمیم به کشتن خودش داره چرا دخالت میکنین؟؟ من یه بنده خدایی ...

وااا این ازون حرفا بود.

طرف خودکشی کرده نجاتش دادن شاکی بوده بعد بردنش تیمارستان چندماهی بستری بوده دارو خورده مشاوره گرفتن برگشت بیرون سلامت وشاداب.گاهی ادما تو دوره زمانی خاصی بخاطر فشار زیاد تصمیمات عجولانه میگیرن 

با میل خودم کاربریم تعلیق میشه.خوبی بدی دید حلال کنید،ببخشید.خدافظ
وااااااا داریم به کجا می‌رسیم یعنی کسی پیش تون خودکشی کرد کاری باهاش نداری؟😳

همه که فورا های پزشکی بلد نیستن که بتونم کمک کنه دستش که نشکسته بخوان کمک کنند ببندم . با قرص خودکشی کرده  دست دست کنن میمیره

شما با چند تا ادمی که خودکشی کردن و بعد متنفر ازینکه چرا نجاتش دادن صحبت کردی؟؟ من با خیلیاشون صحبت ...

چه ربطی داره اخه ،کسی خودکشی کنه رو باید نجات داد اونا هم این دنیا رو هم آخرت شون و از دست میدن هرچی گفتن مهم نیست مخم وجدانه مردم حیوانات و از مرگ نجات نیدن اونوقت شما میگی باید کاری به کسی که خودکشی میکنه نداشته باشیم این چه منطقیه

یه کلمه دخالت نکن بتوچه یاد گرفتن تو خودکشی هم حتی دارن استفادش میکنن

دقیقا...

اصلا هنگ کردم..برادرت جلو چشمت پر پر بشه بعد بگی به خودش مربوطه من دخالت نمیکنم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
وااا این ازون حرفا بود. طرف خودکشی کرده نجاتش دادن شاکی بوده بعد بردنش تیمارستان چندماهی بستری بوده ...

اون ادم به حدی رسیده که میخواد به جون عزیزش اسیب بزنه و خلاص شه کاری به تاپیک ندارم چون احتمال میدم ااکی باشه اما من منظورم چیز دیگه ای هست!

اگه قراره کمکی بشه به اون فرد باید قبل رسیدن به این مرحله بشه نه اینکه بزارن به خودش اسیب بزنه بعد تازه بازخواستش کنن و مزحکه عالم!!

شما خودت باشی مردن انتخاب میکنی یا نجات دادن و یه عمر تو دهن اینو اون بودن؟؟

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍
ن بابا من از دماغ دهن گوشم خون میومد پشم کسی نبود

من خودم یک بار تو خونه تنها بودم از حمام اومدم بیرون دیدم گیجم اصلا نمیدونستم کجام بیهوش شدم تا چند ساعت بعد ک بهوش اومدم بیمارستان بودم بعد چند ساعت مامانم اومده بوده خونه دیده بوده من بیهوشم 😐😑دکتر هم نفهمید چم بوده 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
دقیقا... اصلا هنگ کردم..برادرت جلو چشمت پر پر بشه بعد بگی به خودش مربوطه من دخالت نمیکنم

حرفای مفت میزنن

مگه میشه اون شخصی تصمیم میگیره خودکشی کنه حالش بده نمیفهمه چیکار مبکنه نباید بذاری همچین کاری کنه 

یاد دوستم افتادم خودسوزی کرد مادرش اگه به حرف این خانم بود پس اونم اگه می‌فهمید مادرش داره خودشو میسوزونه وایستاد نگاه میکرد

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم