2777
2789
عنوان

داداشم خودکشی کرده چهار تخته قرس خورد چیکار کنم بالا بیاره کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 149 پست
شما با چند تا ادمی که خودکشی کردن و بعد متنفر ازینکه چرا نجاتش دادن صحبت کردی؟؟ من با خیلیاشون صحبت ...

نگو اینارو لطفا 

لطفاً برای قبولیم در رشته مورد نظرم دعا کنید تیکر بارداری نیست برای رسیدن به هدفمه میشه دعام کنید و برام صلوات بفرستید؟ در جامعه ای که دروغگویی تبدیل به یک اصل میشود، داشتن صداقت و گفتن حقیقت تبدیل به یک عمل سیاسی میشود ...  دهان شماخروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیردمواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر برادرت چطور شد؟؟؟

سلام عزیزم دستت درد نکنه به فکرمی حالش بهتر بیمارستان بستری کردیم 

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
ابش که سیاه میشه باید بزور بخوره تابالابیاره 

بیمارستان زغال دادن بالا آورد  گفتن ۲۰ تاش میکشه ۵۰ تا خورده

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  
همش تو فکرش بودم چند سالشه؟؟؟

۲۷ سالشه متولد  ۷۳ هستش افسردگی شدید دار توحم داره

زغال پودر شده ؟ مخلوط با آب یا جور دیگه ؟ 

نمیدونم زغال با دو تا بطری شربت مخلوط کرده داده