2777
2789
عنوان

چرا جو نی نی سایت اینطوریه

120 بازدید | 12 پست

همیشه حق با عروسه 😑

من خودمم عروسه ی خانوادم و به کارما اعتقاد دارم ولی اینجا همیشه عروسه موافقه

پیرو تاپیک قبلیم ک عروسمون نامزد قبلیش پسرداییش بود و الان عروسی پسر داییش و جواب سلام هم نمیدن طرف با برادرم دعوا میکنه باید بیای مراسم (خود پسر دایی نامزدی برادرم نیومد) و خود عروسمون شماره آرایشگر و دف زن برای زن داییش میفرسته

همه میگفتن عروس کار بدی نکرده

یعنی الان برعکس بود اگر برادرم خودعزیزی برای مادرزن قبلیش میکرد با نامزدش دعوا میکرد باید حتما بری مراسم احترام به نامزد قبلیم بزاری ایرادی نداره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج فامیلی همینه نامزدش بوده درست ولی قبل نامزد بودن اونا دایی و زن داییشن

خوب چرا باید خودعزیزی کنه شماره دف زن و ارایشگر برای اونا بفرسته هم مارو ناراحت کنه هم قطعا ژن پسر داییشو😑

خوب چرا باید خودعزیزی کنه شماره دف زن و ارایشگر برای اونا بفرسته هم مارو ناراحت کنه هم قطعا ژن پسر ...

خود عزیزی یعنی چی تو زن داییت بگه اون دف زن که میشنناسی شمارشو بده میگی ننه من نمیدم؟

اگه نامزد قبلیش غریبه بود فرق داشت دشمنی کردن فقط باعث ناراحتی مادرش و داییشو تمام فامیل میشه شاید ...

ببین درسته ما هم نمیگیم دشمنی کنن

ولی پسر دایی حتی جواب سلام عروسمون نمیده مراسم نامزدی عروسمون نیومده

خوب با این حساب صمیمیت بیشتر از حد هم درست نیست

یا چرا بخاطر این ادم باید با برادرم دعوا کنه

شما اگه کلا به ازددواج اولش مشکل داشتید نباید کسی رو میگرفتید که قبللا نامزد کرده الان دختر دایی منم از پسر داییش نامزد جدا شد چند سال فاممیلشون دو نصف شد الان فهمیدن این کار اشتباه ولی ددیر فهمیدن بعد فوت مادرشون ۶سال کل ففامیل دو ننصف سددهه بود الان مشکلشونو حل کردن

شما اگه کلا به ازددواج اولش مشکل داشتید نباید کسی رو میگرفتید که قبللا نامزد کرده الان دختر دایی من ...

ماهم نمیگیم باهم قطع رابطه کنن ولی صمیمیت بیشتر از حد یا بخاطر اون بیاد با برادرم دعوا کنه هم درست نیست

مثلا برادرم بگه مراسم اون مرتیکه نمیام اونم داد بزنه احترام پسر داییمو داشته باش باید احترام شو حفظ کنی

اگر برادرم ادم شکاکی بود میگفت حتما لابد حس داره اینقدر تاکید داره