2777
2789
عنوان

داداشم خودکشی کرده چهار تخته قرس خورد چیکار کنم بالا بیاره کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 4717 بازدید | 149 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۷ هستش

آخه چرا این کارو کردن؟

گاهی اوقات واقعا پشیمونی میاره.

لطفا بپرس ازشون چی خوردن.

طبق اون زنگ بزن اورژانس یه کاری کن.

یا به یه بزرگی چیزی بگو.

فقط آرامشت رو حفظ کن ولی سریع.

سلام سلام!😊🥰به شهر رویاها و آرزوها خوش آمدید.😇👌🌟من عسلم و درست مثل اسمم شیرین هستم.😍اما به موقع هم جدی میشم درست مثل شکلات دارک!😁🤔آرزو دارم ریاضی دان بشم و جهان رو تغییر بدم!😉اسکیت باز هم تا حدودی هستم:)🥰هیچ کاری نشد نداره! من میتونم. به عشق های بی سر و پا کاری ندارم!🤫عشق یعنی پدر و مادر.🥰تاپیک ریاضی و علمی داشتید حتما من رو تگ کنید.😇من دختری از سرزمین ریاضیات هستم.🤭غرور ممنوع. ورود آقایون ممنون.🤨لطفا برای من و آیندم از اون صلوات های خوشگل و نازنین بفرستید.😊🥰😍من میدونم که میتونم؛)
دخالت نکن!! وقتی به جایی رسیده که خودش تصمیم به کشتن خودش داره چرا دخالت میکنین؟؟ من یه بنده خدایی ...

این سطح از تفکرت ....

شما هم‌دخالت نکن پسر خودت بچه خودت داداش خودت بود اینقدر 

راحت نظر میدادی؟

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️

منظورت از تخته ورق قرصه؟؟ 

اولا اینکه اگه یکی از اعضای خانواده قرص خورده باشه بقصد کشتن خودش،بنظر من ذهن آدم سریع به سمت اورژانسو بیمارستان میره نه اینکه گوشی دست بگیره و تاپیک بزنه... 

دوم اینکه معمولا کسایی که قرص میخورن فقط قصد ترسوندن بقیه و جلب توجه دارن، راههای مطمئن تری برای خودکشی وجود داره(اینو یکی از نزدیکانم که پرستار بخش اعصاب و روان بود بهم گفت(

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖
دخالت نکن!! وقتی به جایی رسیده که خودش تصمیم به کشتن خودش داره چرا دخالت میکنین؟؟ من یه بنده خدایی ...

منم یک بار میخواستم اینکارو کنم ولی ترسیدم زود برسن زنده بمونم بدتر بشه 🤕

دعا کنید سکته کنم بمیرم لطفا 🙏تنها چیزی که آرومم میکنه مرگ هست خواهش میکنم دعا کنید😭😭                                

خدایی این دیگه جدید بود 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

عجیبه خیلی عجیبه وقتی این موارد خدایی نکرده تو زندگی آدم ب وجود بیاد بر نمی داره تاپیک بزنه ک اینقدر گیجه و استرس داره ک ب زور شماره اورژانس یادش میاد 

من رویایی دارم ،رویای یک رقص بی وقفه از شادی ......🕊️♻️
خدایی این دیگه جدید بود 

بخدا هنگ‌کردم

.من وقتی چروک، زیر چشماتم بیوفته دوست دارم.من اونجایی که همه چیو باختی هم دوست دارم.توو اوج خوب نبودنت هم دوست دارم.اصلا من آدم دوست داشتن تو، تو روزای تنهایی و سختیتم.🤍🌸برای تویی که عاشقتم♡..................                             با احترام عاشق فردی با۱۲ سال اختلاف سنی شدم🙂💞بهتره هم و قضاوت نکنیم ما رسالت قضاوت و نداریم رفیق هروقت مشکل داشتید میتونید بگید براتون یاسین بخونم❤️
عزيزم ميگه افسردگي شديد داره و دست خودش نيس.چي داري ميگي شما

عزیزم هر ادمی دارای عیل و منطقه بچه کوچیک و نوجوان نیس که !! 27 سالشه حتما حتما دلیل محکمی برای کارش داره ما نمیتونیم تو زندگی کسی دخالت کنیم ما فقط اگه خودشون بخوان میتونیم کمکشون کنیم

بعدشم اگه افسردگی داره باید قبل این کارش باهاش حرف میزدن دقیقا همه کارهارو موکول میکنیم به ثانیه اخر وقتی طرف دور از جون فوت کرد 

من ازینا زیاد دیدم و بخاطر همینه که دارم اینطوری صحبت میکنم

همدیگرو بلد باشین همین💫🌸🤍

چه طور آخه میتونه به برادرش کمک نکنه؟

واقعا نمیشه حتی اگر سنگ باشی.

خودکشی هیچ وقت راه حل واقع نشده.

سلام سلام!😊🥰به شهر رویاها و آرزوها خوش آمدید.😇👌🌟من عسلم و درست مثل اسمم شیرین هستم.😍اما به موقع هم جدی میشم درست مثل شکلات دارک!😁🤔آرزو دارم ریاضی دان بشم و جهان رو تغییر بدم!😉اسکیت باز هم تا حدودی هستم:)🥰هیچ کاری نشد نداره! من میتونم. به عشق های بی سر و پا کاری ندارم!🤫عشق یعنی پدر و مادر.🥰تاپیک ریاضی و علمی داشتید حتما من رو تگ کنید.😇من دختری از سرزمین ریاضیات هستم.🤭غرور ممنوع. ورود آقایون ممنون.🤨لطفا برای من و آیندم از اون صلوات های خوشگل و نازنین بفرستید.😊🥰😍من میدونم که میتونم؛)

۱۱۵ و واس این وقت ها گذاشتن

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.