2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مایع اگ مات ۲۴ ساعته باشه عالیه ولی اگ از این مایع ها ک براقه رو لب میمونه باشه افتضاح 

رژای جامدم که یه سریا ۲۴ ساعتن باز تریجیح میدم از اونا بخری 

برند بهتره بری روی پوستت تست بشه بعد استفاده کنی هرچی هرکی گف ک نباید بخری 

عزیزم مایع اگ مات ۲۴ ساعته باشه عالیه ولی اگ از این مایع ها ک براقه رو لب میمونه باشه افتضاح  ...

مرسی . رژهای ۲۴ ساعته حالت خشک دارند یا روی لب حالت براقی و چربی دارن؟

رزای مدادی چطورن؟ 

بعد من به رز ارزون مینی گرفتم ۱۹ هزار تومان. با این کارم راه می افته یا باید قمیتو ببرم بالا؟

مرسی . رژهای ۲۴ ساعته حالت خشک دارند یا روی لب حالت براقی و چربی دارن؟ رزای مدادی چطورن؟  بعد ...

ببین عزیزم ۲۴ ساعته های مات هم داریم چربم داریم به سلیقه خودته ولی مات روی لب ماندگاریش بیشتره چون چرب نیست ک وقتی چیزی بخوری بماله بهش و پاک شه . براق شدنشم دیگ خز شد از مد افتاد اگ دوست داشتی میتونی برق لب بگیری هر وقت دلت خاص روش بزنی 

رژای مدادیو من خودم اصلا استفاده نمیکنم چون نزده پاک میشه فقط واسه خط لب استفاده میکنم . 

مرسی . رژهای ۲۴ ساعته حالت خشک دارند یا روی لب حالت براقی و چربی دارن؟ رزای مدادی چطورن؟  بعد ...

واسه قیمت ک اگ جنس خوب بخای طبیعتا قیمتش بالا تره ولی خب قیمت های پاینم هست واسه روزمرگی استفاده کنی فقد بازم میگم جنسیو بگیر ک به سلامت لبات اسیب نزنه 

واسه قیمت ک اگ جنس خوب بخای طبیعتا قیمتش بالا تره ولی خب قیمت های پاینم هست واسه روزمرگی استفاده کنی ...

خیلی ممنون ازت. یعنی چه ویزگی داشته باشه که صدمه نزنه؟ سرب و اینا؟ مرسی من تو ارایش خیلی شوتم. تا حالا ارایش نکردم کلا. ببخشیدها زیاد سوال میپرسم.

خیلی ممنون ازت. یعنی چه ویزگی داشته باشه که صدمه نزنه؟ سرب و اینا؟ مرسی من تو ارایش خیلی شوتم. تا حا ...

خاهش میکنم گلم . اره دیگ سرب اینا نباید داشته باشه . البته هیچ چیز خاصیم نیستا ولی خب نباشه بهتره .