2777
2789
عنوان

خاهرم با پول نزول بدبخت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 21485 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزم میشه بگی خواهرت چه کار کرد آخرش

خاک تو شوهر عوضیش کنم نگو اون سه تا چک رو از شوهر من گرفته بوده مجبور شدیم ۳۰۰ میلیون ما قرضشو بدیم

۲ میلیارد بدهی جز اون بود با ماشین 

با ور کن نزدیک ۲۵۰ ملیون باز از بدهیش مونده حالا جز پول ما

خونرو فروخت خاهرمو با سه تا بچش برد الان با مادرشوهرش تو یه خونه زندگی میکنن

روزگار خاهرم سیاه

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی
عزمزم میشه بگی خواهرت چه کار کرد آخرش

تیکه تیکه بدهیشو رو کرد اول گفت ۱۶۰ ملیون

بعد گفت ۴۰۰

بعد گفت یکو پونصد 

بعد بالای ۲ میلیارد بدهی شد

که نزول کرده بود

تیکه تیکه بدهیشو رو کرد اول گفت ۱۶۰ ملیون بعد گفت ۴۰۰ بعد گفت یکو پونصد  بعد بالای ۲ میلیارد ...

عزیزم داداش منم همین طور شده حتا بدتر از شما . چرا وکیل نگرفتین . ما میخایم وکیل بگیریم و بگیم نزول خواری بوده و دیگه طرف نمیتونه حکم جلب بگیره و فقط باید اصل پولشو بگیره  وگرنه دو طرف چه نزول دهنده چه نزول گیرنده میرن زندان و ۷۴ ضربه شلاق هم داره .  مجبورن توافق کنن 

تیکه تیکه بدهیشو رو کرد اول گفت ۱۶۰ ملیون بعد گفت ۴۰۰ بعد گفت یکو پونصد  بعد بالای ۲ میلیارد ...

داداش من ۷ ملیارد شده با سود  کلا ۲ ملیارد اصل پولشه   تهدیدش کردن نزول خورا گفتن میکشیمت   چاره فقط وکیله.  

داداش من ۷ ملیارد شده با سود  کلا ۲ ملیارد اصل پولشه   تهدیدش کردن نزول خورا گفتن میکشیمت ...

آخه این دست نوشته داده بود که من ۲ میلیارد از فلانی گرفتم درصورتیکه ۲۰۰_۳۰۰بوده به مرور دیرکرد داشته بیشتر شده بوده

اگه برادرتون زن داره تورو خدا هواشو داشته باشید بخدا خاهر من نابود شد الان هرروز زنگ میزنه که اگه لباس اضافه دارید بدید به ما

از اونورم مادرشوهر آشغالش اذیتش میکنه

خواهرم نابودددد شد

داداش من ۷ ملیارد شده با سود  کلا ۲ ملیارد اصل پولشه   تهدیدش کردن نزول خورا گفتن میکشیمت ...

عزیزم تاپیکتو خوندم

نزول خورا داماد مارو هم تهدید به کشتن کرده بودن اخر دامادمون خودشو زده بود به مریضی یه هفته تو بیمارستان بستری شد اونجا جاش امن بود خواهرم هم اینور کارای فروش خونه رو کرد

نزولخورا خواهرمم تعقیب میکردن تو دلروخونه یبار جلوشو گرفته بودن

تو زندادن حداقلش اینه امنیت جانی داره خدا ان شاءالله مشکل برادرتو حل کنه

ای بابا   کل خانواده رو گرفتار کردن .  

بخدا نزول گرفتن زندگی رو نابود میکنه نزول در اصل اعلام جنگ با خداست

خواهر منکه پیر شد نابود شد دلم براش کبابه

آخه این دست نوشته داده بود که من ۲ میلیارد از فلانی گرفتم درصورتیکه ۲۰۰_۳۰۰بوده به مرور دیرکرد داشته ...

الان دیگه مثل قدیم نیست حسابا رو چک میکنن و پرینت حساب میگیرن و نزول خور رو پدرش رو درمیارن . حتی تمام سودهایی که گرفته رو ازش میگیرن  .  خدا به هممون رحم کنه  دیگه خواهر و برادر ما پول حروم آوردن 

عزیزم تاپیکتو خوندم نزول خورا داماد مارو هم تهدید به کشتن کرده بودن اخر دامادمون خودشو زده بود به م ...

ممنون عزیزم  . آره برادر منم دزدین و تهدید و...    قانون اصلا پشت نزول خور نیست .   

عزیزم وامی ک بانک میده سودش در حد همون نزول هستش و اگر دیر پس بدی یا قسط عقب بندازی میکشن روش و اگه نتونی پس بدی هرچی اموال داری دست میزارن روش  ما سه سال پیش یه وام پنجاه تومنی گرفتیم هنوز ک هنوزه کنده نشده چاربرابر پس دادیم و هنوز تمومی نداره خب این چه فرقی میکنه با نزول؟؟؟ اونی ک نزول میده بلخره داره پول میده و طرف مقابلش مشکلش حل میشه پس باید سودشو بده عاشق چشم و ابرو مردم ک نیست نزول و وام یکیه تنها فرقش اینه ک واسه نزول گرفتن قرار نیست هزاربار بری و بیای و التماس کنی و صدتا چک و ضامن ببری اگه خدا از نزول قهرش میگیره پس با تموووم بانکا هم قهره!!!!

رفیق من ۲۵۰ ملیون پول نزول کرد واسه کاسبیش خرج کنه یک سال بعد رفتم پیشش دوباره فهمیدم پول نزول او هر ماه تمدید کرده پول ۲ملیارد و پونصد شده و حالا نمیتونه به خانوادش بگه و پول هی داره تمدید میشه🤦‍♂️🤦‍♂️🥲