2777
2789

رازتون چیه تو رو خدا بگید؟😭😭

من یک سال از کلاسای شهریم گذشته هیچی از رانندگی یادم نمیاد بعد امروز یه جلسه کلاس اضافه گرفتم با ماشین امتحان 

به نظرتون راهی داره دفعه اولی قبول بشم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دفه اول قبول شدم اولین نفر کله صب ازمون دادم دیروزش سه ساعت با ماشین پرسه میزدم هی پارک دوبل و اینا میکردم جلو افسر فرمونو ی دستی گرفته بودم گفت دور دو فرمون بزن گفتم باشه ولی ی فرمونم جا میده ها گفت باشه ی فرمون بزن😂

موقع ای که نوبت تو شد حواست باشه از در عقبی که پشت سر شاگرده پیاده بشه 

از پشت ماشین رد بشی 

با دست مناسب در و باز کنی 

سواری شدی صکادرات  یادته نره یعنی تنظیم صندلی آینه های جانبی و وسط  کمربند و ببند دنده یک کن راهنما خروج از پارک رو بزن  ترمز دستی رو بخابون 

ایست ۳۰ درجه کن سرت و بچرخون نقاط کور رو نگاه کن حق تقدم رو رعایت کن و بعد حرکت کن 

نکته عزیزم حتما به تنظیم آینه ها دست بزن که افسر متوجه شه داری تنظیم میکنی

ممکنه افسر بگه سریع حرکت کن 

هل نکن و ب ترتیب چیزایی ک گفتم دقت کن