2777
2789
عنوان

خاهرم با پول نزول بدبخت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 21387 بازدید | 44 پست
پول نزول عزیزم همینه همینه که خدا میگه پول نزول زندگی رو ویران میکنه هم در دنیا هم در اخرت  حا ...

برا امضاتون دعا کردم آیت الکرسی خوندم انشالله سالم بیاد بغلتون

برا منم دعا کنید تو دلیم سالم باشه ایقد این ۳ ماه استرس و گریه داشتم😭 خیلی محتاجم ب دعا

دعا کنید برام شوهرم دست از قهر و کینه با مامانم برداره بزاره مامانم بیاد پیشم داره منو میکشه😔

اونا بخاطر اینکه پول روی پول میزارن عزیزم ی روز دیر کرد کلی سود میکشن روی اصل پول البته که قرار نیست ...

یه چک ۵۰۰ ملیونی تا شهریور وقت داره پاس کنه پاس نشه باید ۷۰۰ برگردونه

قوز کن.این دنیا ارزش ندارد،۸ لیوان آب هم نخوردی،نخوردی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا امضاتون دعا کردم آیت الکرسی خوندم انشالله سالم بیاد بغلتون برا منم دعا کنید تو دلیم سالم باشه ا ...

چشم گلم برات دعا میکنم و توحید خوندم و صلوات فرستادم ان شا الله خدا همسرتو اهل کنه خودتم بسلامتی نی نی رو بغل کنی ان شا الله 

شوهر من یه بار نزول کرده 

میگه اصلا اون پول برکت نداره 

مشکل آدم رو حل نمیکنه هیچچچ 

بدترم میکنه 

ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️               ‌                    

شوهر من یه بار نزول کرده  میگه اصلا اون پول برکت نداره  مشکل آدم رو حل نمیکنه هیچچچ  ...

میتونستن با پول خودشون یه خونه کوچیگتر بخرن طمع کرد بدبخت شد

جالبه ۴سال پیش خووه قبلیشونم همینجوری بر باد داده ما فکرمیکردیم بخاطر کارش فروخته

گناهش گردن خواهرت نیست عزیزم خبر نداشته که از کار همسرش 

اصلااا خبر نداشت

بخدا خاهرم حق الناس حالیشه نماز خونه ولی شوهر عوضیش روزگارشو سیاه کرد

شوهر من یه بار نزول کرده  میگه اصلا اون پول برکت نداره  مشکل آدم رو حل نمیکنه هیچچچ  ...

دقیقا من اصلا باورم نمیشه کسی بگه با پول نزول پیشرفت کردم 

اگر میشد باهاش پیشرفت کرد نمیگفت پول ربا حرام و جنگ با خداست 

نمیشه برین پیگری قانونی کنین این سودی ک میده بدبخت تر میشه حتما بگین توبه کنن خداروشکر کنین ک با ...

امروز نزول خوره اومده خونشونو دیده گفته خونت رو برمیدارم از بدهیت کم میکنم😭😭

اصلااا خبر نداشت بخدا خاهرم حق الناس حالیشه نماز خونه ولی شوهر عوضیش روزگارشو سیاه کرد

ان شا الله خود خدا کمک خواهرت کنه خدا ارحم الراحمین دیر نشده هنوز توبه کنه و استغفار خدا میبخشه 

دقیقا من اصلا باورم نمیشه کسی بگه با پول نزول پیشرفت کردم  اگر میشد باهاش پیشرفت کرد نمیگفت پو ...

به عین دیدم گفتم اینحا تاپیک بزنم التماس کنم به زندگیامون رحم کنیم بخدا برکت نداره تو منجلاب دارن دستو پا میزنن