2777
2789
عنوان

به کسایی که

28 بازدید | 1 پست

من باردارم استراحتی هستم یه کمکم ندارم ولی تا دلتون بخواد ...‌ خور دارم.. سرشون فقط موقع نظر دادن تو.... آدمه موقع کمک پیدا نیستن..

این ادما خودسون بهخرین بیمارستانا سز کردن ولی و حرفش میشه میگن وااای مگه ما طبیفی میتونستیم

بعد همینا میشینن پیش ادم میگن تو یه وقت سز نکنی هااااا اگه مشکلی هم بود به دکتر محل نده فقط طبیعی بیار کا  خودتو بکن🙄 میدونید چراا چون دلسون میخواد موقع زایمان دور ا  جون مسکلی پیش بیاد بچه عقب نشکل دار بشه چون سادیسمی هستن کثافتا فقط نیخوان عذاب کشیدن بقیه رو ببینن حالا بچه اول من که مشکل داره بی شعورا یعنی نمیتونین ببینین یه بچه سالم خدا بخواد بهم بده

انقدر لدت میبرن کسی مشکلی تو زندگیش باشه یعنی کیف میکنن بارها دیدم انگار سادیسمن

نمیدونم اینا وقتی میگن یه وقت سز نکنی چی جوابشونو باید داد؟ یا از الان ازم میپرسن زایمانت چیه چی جواب بدم که دیگه اصلا ازم نپرسن

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀