2777
2789
اره من فک میکنم اگه درست خرج کنی بیشتر از همین نمیشه من شوهرم صبحانه نهار سرکاره دوتا بچم کوچیکن چیز ...

خب همین ک شوهرتون ۲وعده از غذاش سرکار هست خودش خیلیه؛من قبلا همسرم برا کارگرهاشم غذا میبرد الان۲ماهی هست خودش رفته جایی دیگه سرکار منم بچهام اصلا گوشت نمیخورن مرغم همیطور ولی درست میکنم براشون ک حداقل ویتامینش تو اب خورشت ک میخورن بره؛برنج هم هفته ای ۳.۴بار البته اگه شوهرم خونه باشه تقریبا هر روز بچها من میوه هم نمیخورن فقط موز😐اونم یکیشون

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

نميدونم واقعا ميوه و سبزيجاتمو برام ميفرستن روغن و گوشت و مرغ و برنج هم پدر همسرم ميگيره بقيه چيز ...

الان بیشتر پول برای روغن برنح گوشت ومرغ هزینه میشه..مواظب پدر شوهرت باش که خدا برات رسونده

ازلحظه های زندگی لذت ببر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميدونم واقعا ميوه و سبزيجاتمو برام ميفرستن روغن و گوشت و مرغ و برنج هم پدر همسرم ميگيره بقيه چيز ...

چرا‌همسرتون‌میگ بقیه بگیرن؟خودش پیشتون نیس؟

خب همین ک شوهرتون ۲وعده از غذاش سرکار هست خودش خیلیه؛من قبلا همسرم برا کارگرهاشم غذا میبرد الان۲ماهی ...

من همیشه میوه توخونه دارم چون بچهام گوشت نمیخورن کلا عاشق عذای آبکی هستن  مهمان هم چو راهمون دوره زیاد کسی نمیاداینم شاید بی تاثیر نباشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری
الان بیشتر پول برای روغن برنح گوشت ومرغ هزینه میشه..مواظب پدر شوهرت باش که خدا برات رسونده

بله واقعا خدا حفظشون كنه براي ما

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀
من همیشه میوه توخونه دارم چون بچهام گوشت نمیخورن کلا عاشق عذای آبکی هستن  مهمان هم چو راهمون دو ...

اتفاقا منم‌راه دورم میوه هم فقط واسه خودمون میگیرم چون بچها نمیخورن ولی هر روز بستنی و بیسکویت و این چیزها میخورن

والا هزینه مواد خوراکی اصلی مشخصه و خیلی هم زیاد نیست معقوله ولی من واقعا روزی صد الی دویست هزینه می ...

بله هزینهای روزمره خیلی بیشتر از هزینهای ماهانه هست

ما برنجمون رو موقع برداشت یه جا میگیریم برنجم هروز میزارم  گوشتم حدود ۱۵۰۰  ملیون میشه شیرم پنج روزی یه بار ۵کیلو میگیرم ۶۰ تومان، ‌۱۰۰۰ ملیون میشه شام و صبحانه وتنقلاتو تو جیبی بچه ها با فست فود بقیه خرجا معمولا ۳۰۰۰ملیون