2777
2789
۴تومن واسه خورد و خوراک؟؟؟مگه میشه!!!

اه اجاره خونه ک نداریم مالکیم 

آب و گاز و برق هم ماهانه میشه ۸۰ تومن نهایت ۸۰ تومن پول نت 

بقیشم خورد خوراک البته من روزانه خرید میکنم ن ماهانه ک ی بار حساب کردم همین حدودا شد 

البته خرید خونرو از آشنای همسرم قصدی میگیریم گاهی مثلا ۳ تومن خرید میکنیم ۳ کیسه برنج بعد هفته ای ۳۰۰ میدیم تا تموم شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴تومن واسه خورد و خوراک؟؟؟مگه میشه!!!

اره من فک میکنم اگه درست خرج کنی بیشتر از همین نمیشه من شوهرم صبحانه نهار سرکاره دوتا بچم کوچیکن چیزی نمیخورن همیشه میوه تو خونه دارم گوشت هفته ای دوالی سه بار میذارم مرغ هم یکی دوبار همه چی هم درست میکنم شبا هم کلا نونی میذارم البته من برنج سالیانه میخرم که جز خرج ماهیانه  حسابش نمیکنم اینکه شوهرم وبچهام  اصلا گوشت نمیخورن مصرف گوشتمون کمه شاید بی تاثیر نباشه

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

نميدونم واقعا

ميوه و سبزيجاتمو برام ميفرستن

روغن و گوشت و مرغ و برنج هم پدر همسرم ميگيره

بقيه چيزارو هم يا همسرم ميگيره يا ميگه بقيه بگيرن

خودم تا حالا خريد نرفتم قيمتا هم دستم نيست

بارون اومدو يادم داد،تو زورت بيشتره….🖤🥀

بستگی داره چند نفرباشی،خونه کرایه باشه یانه،چقدر درآمد داشته باشی،وضعیت اقتصادی هم که داغونه.هیچی سرجای خودش نیست.شب یه قیمت میخری صبح میشه دوبرابر.پس حساب کتاب ازدست رفته..الان یک زندگی چهارنفره بدون اجاره خونه باخرید خوراکی های متوسط حداقل ماهی ۸ تومن میخواد...

ازلحظه های زندگی لذت ببر  
اره من فک میکنم اگه درست خرج کنی بیشتر از همین نمیشه من شوهرم صبحانه نهار سرکاره دوتا بچم کوچیکن چیز ...

آفرین دقیقا منم سعی میکنم بچهامو بیشتر سالم بدم بهشون ناهار انواع اقسام میوه و مغذ هارو خرد میکنم برای پسرم خودمم میخورم کلی سرحال میشم 

شام فقط میزارم چون شوهرم اصلا این چیزارو غذا نمیدونه 

اه اجاره خونه ک نداریم مالکیم  آب و گاز و برق هم ماهانه میشه ۸۰ تومن نهایت ۸۰ تومن پول نت  ...

خب پس برا همون؛من ماهی نزدیک ۳۰۰نت میشه؛قبوض هم چون ۹ماه از سال کولر ۲۴ساعت روشنه ماهی ۲۰۰هست خرج خونه هم ک کیسه برنج میگیرم ۸۰۰ از این ارزونا مرغ ۲تاش میشه ۲۵۰ میوه هم ک .....

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

خب پس برا همون؛من ماهی نزدیک ۳۰۰نت میشه؛قبوض هم چون ۹ماه از سال کولر ۲۴ساعت روشنه ماهی ۲۰۰هست خرج خو ...

کولر ماهم دائم روشنه تازه من از تاریکی میترسم خونمم زیاد نور گیر نیست گاها میبینی س تا از لامپ های لوستر صب تا شب روشنه 

ولی پول برق این ماه اومد ۲۱ تومن 

نتم مخابرات ۶۰ گیگ س ماهس ک میشه ۸۰ 

آفرین دقیقا منم سعی میکنم بچهامو بیشتر سالم بدم بهشون ناهار انواع اقسام میوه و مغذ هارو خرد میکنم بر ...

اره باید راه درست خرج کردنو بلد باشی مثلا بعضبها هرروز گوشت میزارن خب معلومه خرج زیاد میشه گوشت اگه خواصی داشته باشه درعوض کلی هم به بدت ضرر میرسونه اکه بی رویه مصرف بشه هرچیزی باید به اندازش وطبق نیاز بدن مصرف بشه مثلا شوهر من روزی هفت تا دونه پسته بیشتر نمیخوره میگه بقیش دفع میشه یا گوشت نهایتش من یه تیکه بخورم هرروز برنج نمیذارم چون برنج سرده کلی ضرر داره من تمام غذاها رو درست میکمم مث اش سوپ عدسی خوراک لوبیا املت قورمه قیمه لازاتیا  مرع میوه هم همیشه توخونه دارم همه چی هم میگیرم 

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری