2777
2789
عنوان

رویان بهم دو ماه دیگه وقت داد!! چرا انقد شلوغه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 53 پست
من ۵سال منتظر بودم ۱۴۰۰رفتم مرکز ناباروری شوهرم ۴۴ساله هست خودم ۳۰ کجا شوهرت سن ش زیاده ؟؟

بخدا دهنم واموند وقتی سن شوهرمو پرسید بعد گفت سن شوهرت زیاده!!!!

بچه دار شدین عزیزم؟

راست میگه این عجله برای چیه خوب همین استرس و بالا میبره عزیزم

حالا همش میگم نکنه ما به زور بچه بخواییم از خدا بعد خدا بهمون یه بچه مریضی چی بده

همش میگم خدایا هرچی صلاحه، هرچی خیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دهنم واموند وقتی سن شوهرمو پرسید بعد گفت سن شوهرت زیاده!!!! بچه دار شدین عزیزم؟

من اونجا جواب نگرفتم خدا طبییم شد معجزه شد 

بعد ۵سال گریه استرس ناراحتی زخم زبون بدبختی 

شما ۸ماه اقدام هستی صبر داشته باش استرس از خودت دور کن 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
حالا همش میگم نکنه ما به زور بچه بخواییم از خدا بعد خدا بهمون یه بچه مریضی چی بده همش میگم خدایا هر ...

انشالله که بچه صحیح و سالم بهتون میده...شما پیگیر باشید اما عجله نکنید که زود نتیجه بگیرید زمانبندی خدا دقیق تر از ماست

من اونجا جواب نگرفتم خدا طبییم شد معجزه شد  بعد ۵سال گریه استرس ناراحتی زخم زبون بدبختی&nbs ...

به سلامتی عزیزم

مشکلتون چی بود تو اون 5 سال؟

آخه مادرشوهرمم بهم زنگ میزنه گریه میکنه میگه توروخدا بچه دار شو، بچه شمارو من میخوام ببینم تا نمردم

انگار دست منه

فک میکنن من چون شاغلم نمیخوام

منم روم نمیشه بگم بابا ما چندماهه اقدامیم، نمیشه دیگه، چیکار کنم

شوهرم من ک سن س زیادتره  من آنقدر مرد سن بالا دیدم باردار شده خانمش حتی ۸۰سالع عهههههه

والا مردا رو میگن تا 100 سالگی هم میتونن اگه مشکلی نداشته باشن و پروستاتشونو در نیارن

این از دکتر من دراومده

فک کنم دوماه دیگه ک نوبتتون شد دیگه علافی نداشته باشه و برید برا روند درمان ب نظرم ب فکر باشید ادامه بدید هی پشت گوش نندازید 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️