2777
2789
عنوان

رویان بهم دو ماه دیگه وقت داد!! چرا انقد شلوغه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 53 پست
والا دکتر به شوهرم میگفت باید بعد از این داروها حامله میشد خانمت!! نمیدونم حالا چجوریه

من زیاد پیگیر نشدم فقط تا اون حد میدونستم...

ولی خب شاید چیزی نیس داروی تقویتی و مکمله بخاطر همین پرسیدم...

ایشالا کار هیچ کسی به اینا نیوفته تازه بخواید نوبت بگیرید...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میریم ابن سینا همون بار اول نوبت دادن رفتیم شوهرمم ازو اسپرمه داره دارو میخوره واسه بیوپسی

شوهرم چندماهه دارو میخوره

وضعیت اسپرماش بهترم شده 

دکتر من میگه مشکل داره هنوز

دکتر خودش گفته خوبه تا یکسال هم طبیعیه 

اعتقادی ندارم آخه

ربطی به اعتقاد نداره عطاری با طب سنتی فرق داره 

تا نوبتت بشه برو طب سنتی 

دارو شیمیایی خیلی عوارض داره یه جارو خوب کنه ۱۰۰ جارو بهم میریزه 

من استرسی ندارم اصلا ولی شوهرم یکم استرس داره آخه دوماه پیش دکتر زنانم به من گفت سن شوهرتم بالاست، ...

فقط یه چیز...

اول بهتره شوهرتون بره متخصص اورولوژی شرایطش رو بگه معمولا یه آزمایش هست واس همه مینویسن بعد برین رویان...

نوبت میگیرید منتظر میمونید بعد میفهمید اصلا لازم نبود واس همین..

شوهرم چندماهه دارو میخوره وضعیت اسپرماش بهترم شده  دکتر من میگه مشکل داره هنوز دکتر خودش گفت ...

اینجور که دکتر گفت واسه مابا دارو خوب نمیشه تنها راهش بیوپسی که اسپرم پیدابشه فریز کنیم...هرچی خدابخواد همون میشه عزیزم استرس نداشته باشید اصلا

فقط یه چیز... اول بهتره شوهرتون بره متخصص اورولوژی شرایطش رو بگه معمولا یه آزمایش هست واس همه مینوی ...

پیش اورولوژ میره

مطب میره، دکترشم دکتر رویانه

گفته یکسال نشده اقدامتون، زوده حالا ولی اصرار میکنین برین رویان، نامه داده بهمون