2777
2789
عنوان

دخالت تو زندگی بقیه 😒

237 بازدید | 16 پست

من واقعا خسته شدم

خانواده خودمو همسرم درمورد همه چی ما نظر میدن

از نماز خوندن تا اینکه چرا شوهرت صبح فلان ساعت میره سرکار بنظر ما دیره 

چرا میره شب نشینی با دوستاش؟ چرا تو عرضه نداری چرا مثل فلان دختر نتونستی جمعش کنی؟ ما براش زن گرفتیم درست شه و ...

من هیچکدوم ازین حرفا رو به شوهرم نگفتم خودم دارم میترکم 

من هیچ موقع از زندگیم پیش خونوادش حرفی نزدم اونا نمیدونن ما چه بالاپایینایی رو گذروندیم نمیدونن من ازش راضیم چون راهی که پیش گرفتم داره جواب میده و با هم خوبیم فقط تو همه چی نظر میدن 

یه روحیه ای هم دارن که اگه بهشون گفتی بالا چشت ابرو میشی بد عالم 

خانومای متاهل شما از تجربه هاتون بگین 

تو همچین مواقعی چه واکنشی درسته؟؟ 

والا ب نظرم یبار باید جدی باهاشون برخورد کنی

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
والا ب نظرم یبار باید جدی باهاشون برخورد کنی

قبلا یکی دوبار سر این موضوع باهاشون حرف زدم تا یه مدت خوبن دوباره حرف خودشونو میزنن

اینکه همش مستقیم و غیرمستقیم بهم میگن بی عرضه ای خیلی اعصابمو بهم میریزه 

من با شوهرم زندگی کردم میدونم اگه رفتار بدی داشته باشه چارش با زور نیس باید صبور باشی و با ملایمت پیش بری 

ولی اونا میخوان عادات چندین سالشو با زور و تو دوروز درست کنمن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو غلط کردین دخترمددم بدبخت کردین خودتون نتونستین درستش کنید  از منم توقع نداشته باشین ون ...

بخدا یکسال و نیمه از ازدواجمون میگذره من کلیییی سختی کشیدم تازه چندماهه زندگیمون رو رواله و شوهرم کلی تغییر کرده خودمون باهم مشکلی نداریم اگه بذارن 

من اینقد مشاوره رفتم اینقدر دوره شرکت کردم که مبادا طوری رفتار کنم که زندگیم خراب شه اگه میخواستم سریع هارت و پورت کنم الان جرات نمیکردن حرف بزنن مشکل اینه هی سکوت میکنم هی میخوام همه چی به خوبی پیش بره و کسی ازم به دل نگیره ولی خودم دارم اذیت میشم

بخدا یکسال و نیمه از ازدواجمون میگذره من کلیییی سختی کشیدم تازه چندماهه زندگیمون رو رواله و شوهرم کل ...

آخه منم مشگل شمارو داشتم

زن گرفتن تا پسرشون سربراه بشه 

واضح بگو دخالت نکنید  

زندگیم خراب نکنید رودواسی نکن 

من ۲۷ سال حرفی نزدن اشتباه کردم منم خودش خوبه ولی خانواده پدرمو درآوردن 

پیرشدم 

بیشعورن بیشعورن

آخه منم مشگل شمارو داشتم زن گرفتن تا پسرشون سربراه بشه  واضح بگو دخالت نکنید     ز ...

اره واقعا هی حرف نزدم و خواستم ناراحت نشن

ولی یبار باید بی رودرواسی حرفامو بزنم

ممنون عزیزم انشاالله زندگی شما هم پر از خوشی باشه

بگو من مسئول تربیتش نبودم و نیستم.بیست و خورده ای سال شما فرصت داشتید حالا از من طلبکارید؟

همون واقعا

موقعی که باید نظارت میداشتن بهش کاری نکردن الان توقع دارن من یه شبه سر به راهش کنم

اول که شخصیتش شکل گرفته دیگه بعدشم ما تازه 4 ماهه اومدیم زیر یه سقف چه توقعی دارن

اره واقعا هی حرف نزدم و خواستم ناراحت نشن ولی یبار باید بی رودرواسی حرفامو بزنم ممنون عزیزم انشاال ...

ممنون گلم نزار حرف رودلت بماند دورازجون عقده بشه  ادییت بشی بگو