2777
2789

😐 یکے از همکارام مدام در مورد زندگے شخصیم ازم سؤال مےپرسہ 😐

🌀 بعضے وقتا اصلاً جواب نمیدم😌 

🌀 بعضے وقتام جواب سر بالا و مبھم میدم😌

🛑 هرکے باشہ متوجہ میشہ منظورم از این نوع رفتارا اینہ کہ خوشم نمیاد کسے توو زندگیم سرک بکشہ! ولے اون دست بردار نیس! نمیتونمم اینو صراحتاً بهش بگم... 

بہ نظرتون چیکار کنم کہ هم احترام طرف مقابل حفظ بشہ ، هم دست از این کارش برداره؟ 🥺

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

یه نفر ازم سوالی پرسید دلم نمیخواست جواب بدم در جوابش گفتم چرا میخوای بدونی😁دیگه هیچی ازم نپرسید😂😂

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه همسایه دارم ابنجوربه. کجارفتی ازکجامیای. مهمون کی بودخونتون. دوربین گزاشتن براخونشون جلودرماراهم گرفته. اصلایه چیزعجیب. آیفون رامیزنن بازنمیکنم شروع میکنن به گوشیم زنگ زدن جواب نمیدم میرن پیش شوهرم تومغازه که خانومت که خونه اس چرادرابازنمیکنه. به خدادیگه عاجزشدم. مثلا مادرودختربیان خونم ساعت. 2بعدازطهربیان 11شب میرن. محلم نمیزارم فایده نداره

همونا از خودش سوال کن بحث رو بکشون به خودش نخواستی جواب بدی بگو حالا پروفایل ما قفله بزور باز نک ...

وای جوابت خیلی باحاله😁😁👏👏👏

هم طنزه طرف بهش برنمیخوره هم اینکه دیگه میفهمه فضولی نکنه😁😁

وای جوابت خیلی باحاله😁😁👏👏👏 هم طنزه طرف بهش برنمیخوره هم اینکه دیگه میفهمه فضولی نکنه😁😁

قربونت خواهر

یکی بهم یاد داد پخشش کردم  🤪😂😂

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
من یه همسایه دارم ابنجوربه. کجارفتی ازکجامیای. مهمون کی بودخونتون. دوربین گزاشتن براخونشون جلودرمارا ...

پس خدا به داد شما برسه🤕🤕

من یه همسایه دارم ابنجوربه. کجارفتی ازکجامیای. مهمون کی بودخونتون. دوربین گزاشتن براخونشون جلودرمارا ...

بگو سرم درد میکنه

شوهرت بگه لابد داره استراحت میکنه من گفتم در باز نکنخ

بخدا از درون بی توجه باش از بیرون کمرنگ بشن

از درون غصه بخوری بهشون جون میدی 

از درون یورت باشه ذاتشون همینه خلقتشون اینه

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
شوتینگا قهرینگا از زندگیم بیرونینگاااا

😂😂😂 

روش خوبیه ولی کسی که من باهاش طرفم قهر نمیکنه چون میخاد اطلاعات خودش تکمیل بشه!😐 باور کن من اگه از کسی چیزی بپرسم و اون بهم بی محلی کنه دیگه هیچوقت ازش سوالی نمیپرسم ولی این آدم نمیدونم چطوریه که هرچی بی محلی میکنی بیشتر میپرسه🤕