2777
2789
عنوان

تو دوران نامزدی پیش از عقد

138 بازدید | 11 پست

تا چه اندازه معقوله که پسر هزینه کنه؟

فقط هزینه بیرون رفتن و تفریح رو باید بده؟

پسری که تو دوران نامزدی هزینه بیرون رفتن و تفریح رو میده، هزینه باشگاه دختر رو میده و یه سری خرید هارو انجام میده، و گاهی بدون مناسبت گل و کادو میخره، یعنی دست و دلبازه؟

بله انشالله خوشبخت بمونین 

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بله انشالله خوشبخت بمونین

ممنونم❤️

چقدر احتمالش هست که رفتارش تغییر کنه؟ الان شش ماهه تقریبا در حال آشنایی هستیم، اوایل ماهی ده یازده بار گل میخرید، الان شده ماهی دو سه بار🫠 میترسم رفته رفته کلا نخره!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم❤️چقدر احتمالش هست که رفتارش تغییر کنه؟ الان شش ماهه تقریبا در حال آشنایی هستیم، اوایل ماهی ده ...

نمی‌دونم راستش😅خودم اهل دوستی و.. نیستم ولی بابام اینطوری بود

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

البته باتحقیق و مشاوره رفتن میتونید مطمعن تر بشید ک دست و دلبازه

تحقیق کردیم، شش جلسه مشاوره رفتیم. ازدواجمون تایید شده. الان شش ماهه در حال آشنایی هستیم، اوایل ماهی ده یازده بار گل میخرید، الان شده ماهی دو سه بار، میترسم به مرور دیگه کلا نخره! این تغییر طبیعیه؟ تو بقیه رفتاراش تغییری ایجاد نشده 

تحقیق کردیم، شش جلسه مشاوره رفتیم. ازدواجمون تایید شده. الان شش ماهه در حال آشنایی هستیم، اوایل ماهی ...

نه خب ب یگل هم برسه مشکلی نیست گل دیگ سخت نگیر

هزینه مشاوره قبل ازدواج اون داد؟

نه خب ب یگل هم برسه مشکلی نیست گل دیگ سخت نگیرهزینه مشاوره قبل ازدواج اون داد؟

نه سخت نمیگیرم، میترسم رفتارش تغییر کنه🥲

آره هزینه مشاورمون نزدیک پنج تومن شد، کلا خودش داد.

دوست نیستیم، نامزدیم، ماه دیگه عقدمونه‌بابات چجوری بودن، متوجه نشدم 🥲

انشالله خوشبخت بمونین گل خانم😍❤️

بابام دست و دل باز هست البته برا زمان قدیم بیشتر  بود بعد از اینکه ورشکست شد کمتر شد مثلا گل مبخرید همش مامانمو می‌برد بیرون مارو مبزاشتن خونه😑 هدیه بی مناسبت و...

از اونم پرسیدم نامزدی هم اینطور بود می‌گفت اره دست و دلباز بود 

انشالله خوشبخت بمونین گل خانم😍❤️بابام دست و دل باز هست البته برا زمان قدیم بیشتر بود بعد از اینکه ...

ممنون قشنگم، ایشالله❤️

آهان چقدر خوب، سلامت باشن.🌻 

ممنون قشنگم، ایشالله❤️آهان چقدر خوب، سلامت باشن.🌻

❤️❤️❤️