2777
2789
عنوان

هلنم،قرار دوم با شوهرم

1183 بازدید | 29 پست

به پیشنهاد مشاور برای بار دوم باهاش قرار گذاشتم... مطمئنم نمیاد... ولی من باز هم میرم میدونم قلبم میشکنه ک برم و اون نیاد ولی خانوادم باید بفهمن ک منو نمیخواد... 

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

ساعت ۷،حافظیه باهاش قرار دارم... دفعه قبل هم نیومد😔😔😔😔😔

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم تا قبل مشاوره سوره طلاق رو مداوم بخون

چشم امشب میخونم

چه تلخ

از تلخی این حادثه ها من فقط سکوت میکنم،سکوت های عمیق و طولانی 

وقتی نمیخوادت چرا خودتو کشتی واسش؟!

باور همه رو ب این تغییر داده ک من اون رو نمیخوام... مشاورم وقتی دید میخواد بقیه باور کنن ک اون منو نمیخواد

قبل رفتن سر قرارهم بخون لطفا..توی مسیر هم ذکر یا ودود مداوم بگو..امیدوارم برگرده و قدر دوست داشتنتو ...

میشه ب نیت من ی صلوات بفرستی هدیه کنی ب امواتم؟؟؟؟؟شاید دعام کردن راهمو پیدا کنم

چرا زودتر تموم نمیکنید ؟ راحت و خلاص بشی 

تمومه آخر این ماه نامه رو مشاور میده به دادگاه

یعنی چی نفهمیدم

ی جوری رفتار کرد همه فکر کنن من آدم دروغگویی هستم و اون رو نمیخوام مشاور هم ازم خواست ک وقتی اینجوریه من باهاش چند تا قرار بذارم بقیه متوجه بشن ک اونه ک منو نمیخواو