2777
2789
عنوان

ای یو ای روحو روانم ریخته بهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست
ای جانم خدا بهت ببخشه عزیزم برای منم دعا کن دو ماه دیگه انتقال جنین دارم

مرسی عزیز دلم لایق باشم سر نمازم دعات میکنم انشاالله هرچی خیرو صلاحه پیش بیاد 

بخدا نزدیک ۷سال منتظر بودم یک لحظه از لطف خدا ناامید نشدم و ازش گله نکردم گفتم حتما قسمته شماهم بسپار به خودش اون واست بهترینارو میخواد🙏🏼

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

وایی بمیرم برا دلت عزیزم چرا چن وقتشون بود؟ 

خدا نکنه گلم ... پایدار باشی 

زودرس بدنیا اومدن.. یادآوریش عذابم میده خواهشاً دیگه نپرس😔😔 

فقط گفتم که بدونی هستن کسایی که عین تو در انتظار بچه ان و هستن کسایی که در اوج امیدواری، تمام زندگیشون روو سرشون خراب شده.. پس ناشکری نکن.. همه چی رو بسپار به خدا... خودش توو بهترین موقعیت بهترین بچه ها رو بهت میده... من یه جورایی به زور از خدا خواستم که آخرش شد این😔

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا اونم ی احمقیه ک نگو من در ماه دوبار پری میشم وسط سیکل ک پری اومد گف ای یو ای منم گفتم اخ پری بع ...

عوضش کن حتما من نصف جوونیمو فرصتامو یه دکتر احمق هدر داد واسم قرص ضد بارداری مینوشت بجای کمک باروری شوهرم اسپرمش ضعیف بود میگفت عالیه 

دکتر خیلی تاثیر داره

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

مرسی عزیز دلم لایق باشم سر نمازم دعات میکنم انشاالله هرچی خیرو صلاحه پیش بیاد  بخدا نزدیک ۷سال ...

دستت درد نکنه عزیزم انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 🤲💫

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
خدا نکنه گلم ... پایدار باشی  زودرس بدنیا اومدن.. یادآوریش عذابم میده خواهشاً دیگه نپرس😔😔&nb ...

ان شاءالله  هرچه زودتر جاشون برات پر میشه❤

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

انشالله که خدا هر چه زودتر بهتون یه نی نی سالم بده

ولی من اصلا آی یو آی رو قبول ندارم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی 💓 که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ❤️درست در لحظه آخر،در اوج توکل و نهایتِ تاریکی، نوری نمایان میشود معجزه ای رخ میدهد، خدا از راه می رسد  خدایا شکرت برای هرچیزی که دارم و هر چیزی که ندارم،اگه لایق باشم دعاگوی همه اونایی که منتظر مادر شدن هستن هستم، نا امید نشید خدا برزگ تر از حد انتظار ماست🌹

انشاالله خدا ی نی نی ناز نازی بزاره تو بغلت عزیزم

چندروز دیگه عید غدیر از حضرت علی کمک بخواه 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
ان شاءالله  هرچه زودتر جاشون برات پر میشه❤

قربون دل مهربونت ❤️

ان شاالله خدا به زودی دامن شما رو هم سبز میکنه🙏 با بچه های سالم و صالح و کامل🙏

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
ان شالله که مثبتی اگر خدایی نکرده نشد زمان را از دست نده خودتم اذیت نکن برو ای وی اف خواهرشوهرم بنده ...

بابا من دلم ب ای وی افم خوش نیس اون درصدش چقدره؟ 

ان شالله باردار میشی من بعد ۵سال انتظار بعد ای یو ای منفی ماه بعدش باردار  شدم معجزه وار تو ...

من رحمم دوشاخس سخته😭

میزارم بابا با وجو اونه ک فقط لکه وگرنه تا الان پری اومده بود

منم لک داشتم اما جواب ازمایشم مثبت شد.البته من ای وی اف کردم

گر به دولت برسی مست نگردی مردی ،  گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی

یکی از آشنا هامون ۴ بار آی یو آی انجام داد و دفعه چهارم گرفت... انقدر هم روحیه اش عالی بود که نگم برات 😀

خودتو نباز عزیزم توکل به خدا کن ان شاءالله که نی نی تو دلته

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍