2777
2789
عنوان

ای یو ای روحو روانم ریخته بهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست

به دکترت گفتی؟؟

نگران نباش و استراحت کن..هنوز که زوده واسه نا امیدی باید روز ۱۴ به بعد ازمایش بدی..

انشالله که مثبت میشه

خودمم کشیدم این روزا رو..درکت میکنم..iuiو استرس هاش

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

آی یو آی همش الکیه بخدا. انشالله جواب بگیری

ممنونم عزیزم میدونید از چی ناراحتم حداقل این پری لعنتی میزاشت ب ۱۵ روز برسه بعد دیگ میومد اما این لکه ها منو از پا انداختن از بس استرس کشیدم بخدا حوصله ندارم پاشم یکم خونمو تمیز کنم😭😭

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی عزیزم...انشالله بزودی جاش برات پر بشه

دو سال گذشته الان خدا یه جوجه تو دلی بهم هدیه داده😍انشاالله قسمت همه ی منتظرا 

ولی میدونی هرچی بشه من اون روزو هیچوقت از ذهنم نمیره انشالله هیچکس چشم انتظار نباشه الان که باردارم سر نمازم همش منتظرارو دعا میکنم

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

ممنونم عزیزم میدونید از چی ناراحتم حداقل این پری لعنتی میزاشت ب ۱۵ روز برسه بعد دیگ میومد اما این لک ...

شایدم لانه گزینیه عزیزم... هرچی ک هست حکمت خداست،  به وقتش همچی اتفاق می افته

چند وقت اقدامی؟ 

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
ممنونم عزیزم میدونید از چی ناراحتم حداقل این پری لعنتی میزاشت ب ۱۵ روز برسه بعد دیگ میومد اما این لک ...

عزیزمم اخه از کجا مطمینی که لک ها واسه پریودی؟؟؟

اصلا شاید عادیه..جلو جلو تصمبم نگیر و غصه نخور..

اصلا شاید مال لانه گزیتی و این حرفاس

تماس بگیر با دکترت 

بابا اونم ی احمقیه ک نگو من در ماه دوبار پری میشم وسط سیکل ک پری اومد گف ای یو ای منم گفتم اخ پری بعدم میاد ها گف ن ن نمیاد دقیقا روز پری بعد ای یو ای کردم دیگ چون وقتشه هی میاد منم شیاف میزارم فقط لک میاد

دو سال گذشته الان خدا یه جوجه تو دلی بهم هدیه داده😍انشاالله قسمت همه ی منتظرا  ولی میدون ...

ای جانم خدا بهت ببخشه عزیزم

برای منم دعا کن دو ماه دیگه انتقال جنین دارم

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
فدات شم بخدا دیگ بریدم از انتظار🥺😭

عزیزم میدونم چی میگی 

منم بعد چندسال انتظار باردار شدم.... دیگه گفتم غم بی فرزندی تموم شد... ولی غم بدتری روو دلم نشست و خدا بچه هامو ازم گرف😔😔

« لا حَولَ وَ لا قُوَّةَ إلّا بِاللهِ العَلیِّ العَظیم »
عزیزمم اخه از کجا مطمینی که لک ها واسه پریودی؟؟؟ اصلا شاید عادیه..جلو جلو تصمبم نگیر و غصه نخور.. ...

اهه این لانگزینی لعنتی چرا تموم نمیشع اخ چرا من بابد اینطوری باشم بخدا دیگ نمیکشم

عزیزم میدونم چی میگی  منم بعد چندسال انتظار باردار شدم.... دیگه گفتم غم بی فرزندی تموم شد... و ...

وایی بمیرم برا دلت عزیزم چرا چن وقتشون بود؟ 

شایدم لانه گزینیه عزیزم... هرچی ک هست حکمت خداست،  به وقتش همچی اتفاق می افته چند وقت اقدامی؟& ...

۵ ساله🥺

اهه این لانگزینی لعنتی چرا تموم نمیشع اخ چرا من بابد اینطوری باشم بخدا دیگ نمیکشم

خدا گاهی بنده هاش رو امتحان میکنه..تا صبرشون بسنجه انگار

خدا انشالله ماهارو سخت تر امتحان نکنه

چند وقته منتظری؟؟

خدا گاهی بنده هاش رو امتحان میکنه..تا صبرشون بسنجه انگار خدا انشالله ماهارو سخت تر امتحان نکنه ...

۵ سال