مازوم مدیر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 عنوان ای یو ای روحو روانم ریخته بهم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 60 پست دقیقا نمیدونم ۹ روزه یان ۱۰ اما از روز دومش لکه دارم دیگ عصاب برام نمونده این همه استرس بکش این هم صبر کن باز بیا پریود بیاد😭😭اخ چرا متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤ 1401/04/21 | 12:08 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملوسجان عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 924 عزیزم میدونم چی میگی منم بعد چندسال انتظار باردار شدم.... دیگه گفتم غم بی فرزندی تموم شد... و ... ای داااد بیداداینجاست که میگن چیزیو به زور از خدا نگیرین
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 [QUOTE=244380168]قربون دل مهربونت ❤️ ان شاالله خدا به زودی دامن شما رو هم سبز میکنه🙏 با بچه های سالم و صالح و کامل ...[/QUOTفداتون شم 😘😘ان شاءالله همه ما منتظرا متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 یکی از آشنا هامون ۴ بار آی یو آی انجام داد و دفعه چهارم گرفت... انقدر هم روحیه اش عالی بود که نگم بر ... فدات شم ان شاءالله 😭نمیدونی این لکه ها با روحم چیکار میکنن متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
71dorsa عضویت: 1400/02/02 تعداد پست: 5986 بابا من دلم ب ای وی افم خوش نیس اون درصدش چقدره؟ ایقد نا امید و استرسی نباش بار اول نگرفت بار دوم موفقیت امیز بود
حسناخانومی عضویت: 1397/09/12 تعداد پست: 10258 فدات شم ان شاءالله 😭نمیدونی این لکه ها با روحم چیکار میکنن تو بالاخره مامان میشی ولی اون بچه یه مامان شاد میخواد ن یه مامان افسرده و ناراحت 😘 تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
kodaaaaaa3333 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 10476 من رحمم دوشاخس سخته😭 اگه خدا بخاد میشه ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 منم لک داشتم اما جواب ازمایشم مثبت شد.البته من ای وی اف کردم بار اول بود؟ میدونی من دیگ از طی کردن مراحل بیزارم خوصلم نمیکشه ای وی اف چن مرحلس؟ امکان باردار شدن زیادع؟ متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
ملوسجان عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 924 ۵ ساله🥺 عزیزم منم با ای یو ای پنج سال پیش باردار شدم بچم تو ۳۵ هفتگی تو شکمم مرددیگه به این باور رسیدم تا خدا نخواد نمیشه خدا خودش اگه داد ،داد ندادم ناز شصتش
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 تو بالاخره مامان میشی ولی اون بچه یه مامان شاد میخواد ن یه مامان افسرده و ناراحت 😘 بزار زود بیاد ک افسردع نشم😁 متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
نوزادطبیعت عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 3010 بار اول بود؟ میدونی من دیگ از طی کردن مراحل بیزارم خوصلم نمیکشه ای وی اف چن مرحلس؟ امکان باردا ... من بار اول مثبت شدم.مراحل که تخمک کشی وبعد هم انتقال جنین گر به دولت برسی مست نگردی مردی ، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 عزیزم منم با ای یو ای پنج سال پیش باردار شدم بچم تو ۳۵ هفتگی تو شکمم مرد دیگه به این باور رسیدم&nbs ... خب الان چی بچه دارین؟ متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
مازوم مدیر استارتر عضویت: 1400/10/23 تعداد پست: 1403 من بار اول مثبت شدم.مراحل که تخمک کشی وبعد هم انتقال جنین هزینه چقد شد؟ متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
ملوسجان عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 924 خب الان چی بچه دارین؟ من یه دختر دارم اول ازدواجم بدون هیچ درمانی طبیعی باردار شدم امااااااان از حرف مردم نمیزارن زندگیتو بکنی انقد گفتن بیار بیار بچت تنهاس اقدام کردم ، نشدافتادم تو پرسه درمان یه بار ای وی اف سه بار آی یو آیاخرشم همچنان دخترم تنهاست
نوزادطبیعت عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 3010 هزینه چقد شد؟ من بیمارستان خصوصی رفتم سی تومنی شد گر به دولت برسی مست نگردی مردی ، گر به ذلت برسی پست نگردی مردی ، اهل عالم همه بازیچه دست هوسند ، گر تو بازیچه این دست نگردی مردی