ممنونم عزیزم میدونید از چی ناراحتم حداقل این پری لعنتی میزاشت ب ۱۵ روز برسه بعد دیگ میومد اما این لکه ها منو از پا انداختن از بس استرس کشیدم بخدا حوصله ندارم پاشم یکم خونمو تمیز کنم😭😭
متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم عزیزم میدونید از چی ناراحتم حداقل این پری لعنتی میزاشت ب ۱۵ روز برسه بعد دیگ میومد اما این لک ...
شایدم لانه گزینیه عزیزم... هرچی ک هست حکمت خداست، به وقتش همچی اتفاق می افته
چند وقت اقدامی؟
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤
بابا اونم ی احمقیه ک نگو من در ماه دوبار پری میشم وسط سیکل ک پری اومد گف ای یو ای منم گفتم اخ پری بعدم میاد ها گف ن ن نمیاد دقیقا روز پری بعد ای یو ای کردم دیگ چون وقتشه هی میاد منم شیاف میزارم فقط لک میاد
متأهل و متعهد ب چشاش😍برای مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
دو سال گذشته الان خدا یه جوجه تو دلی بهم هدیه داده😍انشاالله قسمت همه ی منتظرا ولی میدون ...
ای جانم خدا بهت ببخشه عزیزم
برای منم دعا کن دو ماه دیگه انتقال جنین دارم
قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤