2777
2789
عنوان

تاحالا عاشق شدین چیشد بهش نرسیدین؟؟؟؟ از اینکه نرسیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 76 پست
من عاشق شودم همکار پدرم خانومه آمد توی ساختمان ما پسرش یک سال از من کوچکتر بود هیچی عشقش شدم بعد کار ...

چقدر عجیب 😬

خداروشکر که تهش به خوشحالی رسید💗

درمانگر ذهن و روح😌💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی حس نرسیدنو ب داداشم دیدم دخترخالمو میخاس ولی شوهرکرد الان میگ بی دل شدم دیگ نمیتونم ب ازدواج فکر ...

چقد بد

خیلی سخته آدم یبار به دنیا میاد به کسی که دوستش داره نرسه همیشه توی حسرت نداشتنش میمونه

درمانگر ذهن و روح😌💜
چقد بد خیلی سخته آدم یبار به دنیا میاد به کسی که دوستش داره نرسه همیشه توی حسرت نداشتنش میمونه

اره خودشم میگ دیگ نگاهمم سمت یکی بره دلم نمیره خیلی دوسش داش

خدایا شکرت واسه هدیه های قشنگت پسرمو دخمله تودلیم🤰🏻🥰😍
 کاش همه آدما به این درک میرسیدن🥲

اولی همکلاسیم بود بهم خیانت کرد تا دوسال جلو چشم من با یه ترم پائینی میگشت چقدر زجرکشیدم وگریه کردم سنم کم بود احساسی بودم دومی خانواده ام نذاشتن همیشه دعا میکزدم به هم برسیم احساس میکردم بدون اون میمیرم بعد من زن گرفت باز به من پیام داد بارها شنیدم به زنش خیانت کرده خوشحالم شوهرمن نشد اصلا بعد ازدواج دیگه جای پشیمونی نیست. اون چیزهایی که تو دوستی جالبه بعد ازدواج قابل تحمل نیست اینکه شوهرت زیاذی روت حساس باشه نزاره لباس هایی که میخوای بپوشی واست دیونه بازی دربیاره مرتب چکت کنه اینا تو دوستی جالبه بعد ازدواج یه شوهرنرمال میخوای فقط میخوای بهت خیانت نکنه و اخلاقش خوب باشه ازادت بزاره یه بار سرت داد بزنه توجمع دیگه اون زندگی رو نمیخوای. قبل اینکه عاشق بشید مطمئن بشید اون شخص همونیه که میخواید نه فقط همینجوری عاشقید دست خودتونم نیست. باکسی ازدواج کنید که منت بکشه بیاد خواستگاری نه با دعا وصلوات بیاد همین جوریشم خانواده شوهر رو مخن چه برسه از اول شمارو نخوان بخدا این حرف ها شوخی نیست فقط به عشق و عاشقی فکر نکنید

عاشق شدم 6سال دوست بودیم بقصد ازدواج اومدن خواستگاری خانوادش مخالفت کردن گاهی وحشتناک دلتنگ میشم ولی ...

بعد از اون عاشق نشدی دیگه شاید عاشق بشی معیارات عوضت بشه

درمانگر ذهن و روح😌💜
اولی همکلاسیم بود بهم خیانت کرد تا دوسال جلو چشم من با یه ترم پائینی میگشت چقدر زجرکشیدم وگریه کردم ...

خیانت بنظرم کارو راحت میکنی یهویی بدون هیچی حس و علاقه ایی یک ثانیه طرفو میزاری کنار وبهش فکرم نمیکنی 

خیلی قشنگ گفتین 🥲👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 آرزو میکنم همه به این درک از چیزایی که گفتین برسن تا عذاب نکشن🥲

درمانگر ذهن و روح😌💜
اولی همکلاسیم بود بهم خیانت کرد تا دوسال جلو چشم من با یه ترم پائینی میگشت چقدر زجرکشیدم وگریه کردم ...

آره حرفاتون قبول دارم با اینکه ازدواج نکردم ولی الان به این درک رسیدم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم