2777
2789

سلام.من الان یه هفته هست که بینیموعمل کردم.توی مطب وقتی گچش رو برداشتم واقعا از دیدن قیافم وحشت کردم.چشام کبود وگود افتاده شدن وبینیم بااینکه دکتر گفته بود طبیعی عمل میکنم ولی خیلی سربالا شده!شبیه سحر تبر شدم!😭😭

بنظرتون نوکش پایین تر میاد؟؟؟خیلی نگرانم و همش دارم گریه میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبرته دختر تا یکسال هیچی معلوم نیس 

اینقد نوکش بیاد پایین که خودت بگی بسه نیا

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
اره بابا من با خواهرم رفتم اتقدر بد شده بود اون از تعجب من گریش گرفت.بعدا با چسب حالت میگیره

جدی؟!من قیافم خیلی بد شده ونوکش خیلی سربالا شده.نوک بینی خوواهرشما هم‌پایین اومد؟؟چندوقت بعداز عمل بهترشد؟

جدی؟!من قیافم خیلی بد شده ونوکش خیلی سربالا شده.نوک بینی خوواهرشما هم‌پایین اومد؟؟چندوقت بعداز عمل ب ...

اره دقیقا میدونم چی میگی یعنی تا یه ماه هرروز صبح تو اینه نگاه میکرد گریه میکرد.کم کم خوب میشه نگران نباش اصلا

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
شما تجربه داشتین؟واقعا نوکش پایین میاد؟؟

اره خودم عمل کردم 

مال من نوکش اومد پایین 

دخترخالم هم عمل کرد نوکش اومد پایین 

بعد از یکسال کلی با بینی الانت متفاوت میشه

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕