2777
2789
عنوان

کاش امشب آخرین شب زندگیم باشه

178 بازدید | 12 پست

افسردگی گرفتم  اصلا نمیتونم ادامه بدم زندگی با این حال برام خیلی سخته کاش خدا نگاهی به دلم بندازه یا اینکه جونم بگیره راحت شم 

عضو گروه قرمز ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی زیباست.سعی کن از فرصتت استفاده کنی به خوبی.

اگه مشکل داری تو زندگی خدا کمکت کنه.

اگه از نظر روحی هم ناراحتی برو پیش یه مشاور مجرب انشاء الله حالت خوبه خوب میشه.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

زندگی زیباست.سعی کن از فرصتت استفاده کنی به خوبی. اگه مشکل داری تو زندگی خدا کمکت کنه. اگه از نظر ...

واسه من هیچی زیبا نیست چرا وقتی خدا خیلی راحت میتونه حال آدما رو خوب کنه خوب نمیکنه این انصاف نیست بخدا 

عضو گروه قرمز ❤️
واسه من هیچی زیبا نیست چرا وقتی خدا خیلی راحت میتونه حال آدما رو خوب کنه خوب نمیکنه این انصاف نیست ب ...

عزیزم اگه قرار باشه تو این دنیا همه چی اکی باشه امتحان و بهشت و جهنم دیگه بی معنا بود.

آدم باید با توکل به خدا و توسل به مقدسات وبا تلاش حال خودش و زندگی و اطرافیانشو خوب کنه.

منم مشکلاتی تو زندگیم دارم ولی تلاش می کنم نذر و نیاز می کنم

دیگه بقیه اش توکل بر خدا.

اعمال آدم تو کیفیت زندگیش نقش داره.

💚شأن او این است که چون پدید آمدن چیزی را اراده کند، فقط به آن می گوید: باش، پس بی درنگ موجود می شود.آیه 82 سوره ی مبارکه ی یس💚 💗بگو ای بندگان من که اسراف بر نفس خود کردید، هرگز از رحمت (نامنتهای) خدا ناامید مباشید، البته خدا همه گناهان را (چون توبه کنید) خواهد بخشید، که او خدایی بسیار آمرزنده و مهربان است.آیه 53 سوره زمر

تو زندگی همه ی سری مشکلات هس،ب قول بابام مرد اونی هست ک پاشو ازین میدون بیرون نزاره،وگرنه خودکشی و اینکارا ک راحته،کاری نداره،برا اینکه دلت آروم شه پاشو سوره یاسین بخون و هدیه کن ب یکی از ائمه ک دوسش داری،امیدت از دست نده،خدا مصلحت زندگیمون بهتر از همه میدونه