2777
2789
عنوان

اونایی ک رفتن سر خونه زندگی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلی دخالت دارن علاوه بر اونا اینم همه چیو گزارش میده

ببین من الان مریضی بدی گرفتم فلج شدم تازه بیشت دارم میشناسمش تواینجورموقعیتاذات شوهرمومیشناسم ک ادم خوبیه توام بایدتاالان شناخته باشی ذاتشو خودت ۲ ۲تاکنی ببینی چجوریه میتونی بهش فرصت بدی یانه اخه ذااتاباهم فرق داره گلم لگ خاسی برو تاپیکمو بخو

💔🖤

وای اشتبا منو نکنی من الان سر خوتم هر روز یه گوهی به خوردم میدن از زندگی خسته میشم با دست خودت خودتو ننداز تو چاه

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
شوهر شمام خاله زنکه؟

بببین شوهر من خیلی ادم حسابی واقعا عالیه ولی الان که سر خونم دارن دیونخ روانیم میکنن من اکثر تاپیک هومو پاک میکنم ولی تاپیک اخرمو بخونی دستت میاد بری تو اون خونه یا نه اونم با وجود همچین اخلاق های که شوهرت داره

وای اشتبا منو نکنی من الان سر خوتم هر روز یه گوهی به خوردم میدن از زندگی خسته میشم با دست خودت خودتو ...

میدونی چرا میگم شبیه منی ، چون منم کورد سنندجم منتهی کرج زندگی میکنم ، حتی یکیم بود تو زندگیم دوسم داشت ولی فوت کرد ، خانواده شوهرمم خیلی دخالت میکنن حتی سنمم مث تو عه ۲۳ سالمه😍😍

عزیزم تاپیکاتو خوندم

واقعا من این تجربه سخت و کردم و تو این اشتباهو نکن از همون اول بگو خونه جدا میخوام ورگرنه تااخر عمرت باید حرف بشنوی غصه بخوری دخالت دیگران تو زندگیت باشه و طعم خوشبختی رو نچشی

میدونی چرا میگم شبیه منی ، چون منم کورد سنندجم منتهی کرج زندگی میکنم ، حتی یکیم بود تو زندگیم دوسم د ...

اخی قربونت عزیزم خیلی از کورد های عزیزمون هستن که کرج زندگی میکنن من خیلی از دوستاو فامیلامون اونجان حتی خواهرم امیدوارم خوشبخت باشی قشنگم ولی ببین واقعا من تو این ماه ها حرفای شنیدم چیزای گفتن حرفایی زدن بهم تا به مردن فراموش نمیکنم همین ظهری به شوهرم گفتم تکلیفمو مشخص کن و خونمو جدا کن مگه برای همیشه میرم گفت باشه حتما تا اخر شهریورر مشخص میشه تکلیفمون بهش گفتم علی انتظار نداشته باش حرفای خواهر عفریته تو فراموش کنم داغ دیدن برادر زاده شو خونمو رفتار خوبمو به گورمیبره تموم شد چون واقعا انثد از همشون شنیدم خوردم دیگه واقعا کم اوردم بخدا نصف موهام سفید شده هر روز دکترمو کلی قرص بهم میده هر بار هر بارم میگه لطفا انقد غصه نخور مشکلتون فقط غصه خوردن الکی مگه نه با این سن این همه مرئضی غیر ممکنه