2777
2789
عنوان

اونایی ک رفتن سر خونه زندگی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 51 پست
اره بخداشوهرمن خیلی خوب شد بهش فرصت بده اگ اشتباکردع نتوحه اشتباهش بکنش و باهاش نداراکن طلاق خوب چیز ...

چیکار کردی تا خوب شد بهم بگو اخلاقای بدش چی بوده😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی فرصت دادم ددست نشده تا دعوامون میشه پیش همه میگ ، ولی خیلیا میگن سر خونه زندگی برید خوب میشه

چی بگم ..متاسفانه تجربه برخورد با این جورافراد روندارم که بتونم بیشتر راهنماییت کنم.

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...
چیکار کردی تا خوب شد بهم بگو اخلاقای بدش چی بوده😭😭😭😭

خیانت میکردوزودگول میخوردگول زنای اطرافمو...خیلی زودعصبی میشد نمیزاشت اینستامو ونتمونصب کنم..سلیقه منوقبول نداشت و همش حرف خودش بود...بهم پول نمیداد اماالان دقیقابرعکسه اهاآرایشگاهم نمیزاشت برم 

💔🖤
میتونم بپرسم شوهرشمامگه چجوریه ک میخای جدابشی؟

تا دعوامون میشه پیش کل فامیل میگه ، وقتی عصبی میشه کوجیک بزرگ حالیش نیس ب پدرمم فوش داده حتی ، حرف خواهر و مادرشم خیلی گوش میده