ب نظرتون پسری ک تو دوران عقد وابسته مامانشه و خیلی خاله زنکه درست میشه ؟ ینی بریم سر خونه زندگی میتونم بهتر نیمشه ؟ب نظرتون ببخشمش یا ن؟ داریم جدا میشیم ولی بخاطر شرایط بدم نمیتونم جدا شم ازش
اخی قربونت عزیزم خیلی از کورد های عزیزمون هستن که کرج زندگی میکنن من خیلی از دوستاو فامیلامون اونجان ...
ببین مادر شوهر و خواهر شوهر من خیلی خوب بودن، مثلا خیلی برام طلا میگرفتن یا خیلی بهم کادو میدادن ، ولی شوهر من انگار شوهر مادرش بود هر ثانیه باهم بودن هرجا میرفت باید شوهر منم میبرد خواهر شوهرم ک بدتر
ببین مادر شوهر و خواهر شوهر من خیلی خوب بودن، مثلا خیلی برام طلا میگرفتن یا خیلی بهم کادو میدادن ، و ...
ببین همه اینجورن مثلا خواهر شوهر من نامزد که بودیم کادو مانتو پالتو روسری وسایل برقی مادر شوهرم کلی کادو میخرید بخدا باهام با محبت رفتار میکردن ولی بخدا الان یه روز نیست گریه مو در نیارن گول این ادا های اولو نخور من خوردم تاوانشم دادم
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
کجا قرار بود برگردین بخدا نسلا نمیخوام بترسونمت ولی بخدا در یک کلمه بگم شوهرم یه فرشتس ولی انقد بدن زندگیو بهم جهنم کردن بقران یه ماهه جز طلاق به چیزی فک نمیکردم باز گفتم نباید بخاطر اونا زندگیمو ول کنم میدونو خالی کنم براشون باید بخاطر شوهرمم شده بجنگم ولی خیلی وقتا کم میارم بخدا خسته میشم
وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾