2777
2789
عنوان

اونایی ک رفتن سر خونه زندگی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 51 پست
اخی قربونت عزیزم خیلی از کورد های عزیزمون هستن که کرج زندگی میکنن من خیلی از دوستاو فامیلامون اونجان ...

ببین مادر شوهر و خواهر شوهر من خیلی خوب بودن، مثلا خیلی برام طلا میگرفتن یا خیلی بهم کادو میدادن ، ولی شوهر من انگار شوهر مادرش بود هر ثانیه باهم بودن هرجا میرفت باید شوهر منم میبرد خواهر شوهرم ک بدتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخی عزیزم چقد بد ، شوهر من میخواس خونه جدا بگیره

بگو بگیره اصلا قبول نکن عزیزم اصلا حالا خودتم میدونی ولی کافیه بری اونجا دیگه راه نجاتی نداری نذار زندگیت جهنم بشه

وقتی مثل الماس درخشیدی، میفهمی زندگی چرا باید اینقدر بهت فشار می آورد.👑🦾
ببین مادر شوهر و خواهر شوهر من خیلی خوب بودن، مثلا خیلی برام طلا میگرفتن یا خیلی بهم کادو میدادن ، و ...

ببین همه اینجورن مثلا خواهر شوهر من نامزد که بودیم کادو مانتو پالتو روسری وسایل برقی مادر شوهرم کلی کادو میخرید بخدا باهام با محبت رفتار میکردن ولی بخدا الان یه روز نیست گریه مو در نیارن گول این ادا های اولو نخور من خوردم تاوانشم دادم

بگو بگیره اصلا قبول نکن عزیزم اصلا حالا خودتم میدونی ولی کافیه بری اونجا دیگه راه نجاتی نداری نذار ز ...

عزیزم خونرو ک میگیرف ، ولی منتهی الان داریم جدا میشیم ، دوسم داره برگردم ولی نمیدونم چیکار کنم

ای وای چقد بد

کجا قرار بود برگردین بخدا نسلا نمیخوام بترسونمت ولی بخدا در یک کلمه بگم شوهرم یه فرشتس ولی انقد بدن زندگیو بهم جهنم کردن بقران یه ماهه جز طلاق به چیزی فک نمیکردم باز گفتم نباید بخاطر اونا زندگیمو ول کنم میدونو خالی کنم براشون باید بخاطر شوهرمم شده بجنگم ولی خیلی وقتا کم میارم بخدا خسته میشم