2777
2789
عنوان

توروخدا بگید خاستگارم یا کسی که باهاش تو رابطم

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم که شرایطم خوب نیست

خوبم نباشه حق نداری وقتی عاشق کس دیگه هستی با یه پسر خوب ازدواج کنی !

اونم گناه نکرده دلش می‌خواد زنش عاشق خودش باشه 

بخاطر فرار از شرایطت حق نداری زندگی یه نفر دیگه رو خراب کنی 

با اون شرایطی که از خواستگاریت گفتی بره جای دیگه با کسی ازدواج کنه که رابطه ای نداشته قطعا خوشبخت تر میشه 

شمام به عشقت فک کن 

جواب من فعلا ازدواج نکن چون دلت پیش اولی گیره ، بخدا ظلم میکنی وارد زندگی دومی بشی گناه نکرده که اوم ...

دلم پیش اولی گیر هست ولی منطقم میگه نه 

منطقم میگه ممکنه خوشبختم نکنه 

میگه ممکنه زندگی خوبی نداشته باشیم 

مسئله فقط پول نیست بعضی رفتارهاشم هست 

بعدم من با نداریش گفتم کنار میام ولی حداقل پاشو نزاشت جلو نشونم کنه از بلاتکلیفی درام خانوادمم اذیت نکنین

اصن نشونم میکرد من براش صبر میکردم تا اوضاعش بهتر بشه 

اصن عقد و نامزدی و عروسی سبک می‌گرفتیم 

اصن تجملاتیش نمی‌کردیم 

خب نمیاد منم مطمعن نیستم بشینم پاش میاد اصن یا نه 

من بودم دومی 

چهارسال دیگه که رفتی سر خونه زندگیت دیدی پسزی که عاشقشه در حد خورد و خوراک بیشتر نمیتونه برات فراهم کنه و دستش تو جیب باباشه کلی حسرت تو دلت عشق و عاشقی از سرت میوفته

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

خوبم نباشه حق نداری وقتی عاشق کس دیگه هستی با یه پسر خوب ازدواج کنی !اونم گناه نکرده دلش می‌خواد زنش ...

من اگه باهاش ازدواج کنم عزیزم دیگه چشممو رو اون شخص اول می‌بندم دیگه وقتی قبولش کردم عاشق اون میشم 

اینجور نیست دلم پیش قبلی باقی بمونع

هیچکس از عشق خیری ندیده

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا تروخدا باشه؟!...🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

شرایط اولی اصلا خوب نیست . سربازی نرفته و شغل درآمد زا هم نداره . دوست داشتن که دلیل ازدواج نیست . مگر با عشق و عاشقی میشه زندگی کرد ؟ قدیمی ها می گفتند گشنگی بکشه عاشقی یادش میره .... یعنی توی شرایط سخت دیگه اثری از عاشقی نیست . ازدواج راه حل مشکلات نیست و کسانی که برای فرار ازدواج غیر عاقلانه می کنند از چاله می افتند توی چاه . بیشتر فکر کن و با عقلت تصمیم بگیر

مکلا سمت به این ازدواج زوده حالا اگه خودت اوکی هستید و اما کی داری

معلومه گزینه دو  به راحتی که پسرا از دخترا منطقی جدا میشن 

این آقا پسر احتمالا قصدش جدی نیست و اصلا شرایطش مناسب نیست از هر لحاظ 

بیشتر برای سرگرمی بوده 

خودتو معطل این پسرا نکن 

یعنی چه تو چرا بیشتر تاپیکت مثبت 18 وهر بار یه سوال میپرسی در مورد شوهر، خواستگار، پارتنر، که احتمالا همش زاییده فکر بیماره وگرنه هر کسی میدونه باید چه جور رفتار کنه

وقتی فکرش اومد تو ذهنت یعنی عاشق اون آدم نیستی فقط عذاب وجدان شاید داری یا عادت کردی بهش

وگرنه عشق واقعی اجازه نمیده ذره ای به کسی دیگه فکر کنی 

شرایط خودت رو بسنج ببین هر کدوم رو عقلت میگه پسند کن...

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*