خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
از بدو تولدش داشت الان دارو مصرف میکنه ک دفع کنه درد داره
عزیزم دکترا علتشو نگفتن؟ چرا از بدو تولد بچه سنگ داشته
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
آخه دیفن برای سرماخوردگی و سرفه خوبه نه برای درد کلیه
عزیززممم ایشالا زود خوب بشه ❤
ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕 کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻
چون دیفن میخوابونش میگم شاید اروم میشه.. درکل استا بی ضرر تره یادیفن؟
فکر کنم بهتره با پزشکش مشورت کنید
دکترش خوبه راضی هستید؟؟
ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕 کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻