2777
2789
عنوان

دوستم با شوهرش قهر بوده بعد میگه

537 بازدید | 13 پست

سوره طلاق رو خونده میگه بدتر شده رابطشون؟ واقعا سوره طلاق اثر داره تو بهتر شدنرابطه؟ آخه اسمش به اثرش نمیخوره! بیشتر بهش میخوره واسه جدایی باشه تا آشتی.شما تجربه ای دارین؟

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

سوره های قرآنی همگی عالی هستن عزیزم 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

چه خرافاتی 

به کسی که به ویژه در سنین جوانی طاقت تحمل وجود خسته کننده ی دیگران را ندارد و به حق از معاشرت با آنان ناخرسند می گردد و به انزوا رانده می شود، توصیه می کنم که عادت کند، قدری از تنهایی خویش را به همراه خود به جمع ببرد، یعنی بیاموزد که حتی در جمع نیز تا اندازه ای تنهایی خود را حفظ کند، هر چه می اندیشد فورا ابراز نکند و همچنین آنچه را که می گویند زیاده به جد نگیرد،, و از دیگران نه از حیث اخلاقی، نه عقلی انتظار بسیار داشته باشد و بنابراین بی اعتنایی را در برابر نظرات آنان در خود استوار کند که این مطمئن ترین روش برای اعمال شکیبایی در خور تحسین است   شوپنهاور / در باب حکمت زندگانی🌻 خدایا بهم صبر بده رنج این روزامو تحمل کنم 😔🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره طلاق ی معجزه ست برای ایجاد محبت و رفع کدورت بین زن و شوهر..معجزه شو زیاد دیدم

واسه خودتون اثر داشته؟

زندگی زیباست ، ای زیبا پسند ،.                                     زنده اندیشان به زیبایی رسند                                   

قرن ۲۱ هستیم

ینی در زمانی ک علم در زمینه های مختلف از جمله روانشناسی پیشرف زیادی کرده 

کتابها هستن 

دکترها 

اموختن و فهمیدن

حرف زدن از این موضوعها هیچ پایه علمی نداره و اسمش خرافه ست

ینی همون چیزی ک بخوای ب دین هم برگردی 

یکی از رسالت های خود پیامبر اسلام بوده 

جنگیدن علیه افکار خرافی

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
قرن ۲۱ هستیم ینی در زمانی ک علم در زمینه های مختلف از جمله روانشناسی پیشرف زیادی کرده  کتابها ...

عزیزم تو همه ادیان چه اسلام چه مسیح چه زرتشت و هزاران دین دیگه معجزات و سحر و جادو وجود داره 

من خودم معجزه رو دیدم در حق خودم و بهش اعتقاد دارم اگه تایپیکی در این باره بود حتما میگم

عزیزم تو همه ادیان چه اسلام چه مسیح چه زرتشت و هزاران دین دیگه معجزات و سحر و جادو وجود داره  ...

نظر شما محترم

اما امروزه علم و سحر و جادو نقطه مخالف همدیگه هستن

علم همه این نظریه هارو رد میکنه چون معتقده جهان بر پایه یکسری قاعده قانون حرکت میکنه ک تا حالا حتی یک مورد هم نتونسته اونهارو بشکنه

در ثانی از بحث علم ک بگذریم و ب دین بریم

اعتقاد ب سحر و جادو و قدرت کسی بغیر خدا 

رد کردن ناظر بودن خدا و قدرت و حکمتشه 

من درباره زمان موسی و عصاش

یا عیسی و شفاش 

حرف نمیزنم

من درباره قرن ۲۱ حرف میزنم

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
نظر شما محترم اما امروزه علم و سحر و جادو نقطه مخالف همدیگه هستن علم همه این نظریه هارو رد میکنه چ ...

خدانکرده اگه یروز بیماری لاعلاج رو ببینی و علم کاری ازش برنیاد دست ب دامن چی میشی؟ 

خدانکرده اگه یروز بیماری لاعلاج رو ببینی و علم کاری ازش برنیاد دست ب دامن چی میشی؟ 

شما فکر کردین دعا میتونه مریضی رو ب لحاظ فیزیکی و اتفاقاتی ک در بدنش و بیماریش میفته، درمان کنه؟

من ب دعا فقط برای تسکین حالات روانی و ارامشبخشی خودم نگاه میکنم

ن یک وسیله درمان یا شفا

شما فکر کردین دعا میتونه مریضی رو ب لحاظ فیزیکی و اتفاقاتی ک در بدنش و بیماریش میفته، درمان کنه؟ من ...

من 5سال برای ناباروری اقدام کردم ولی نشد کلا گذلشتم کنار هر روش علمی که بخوای رفتم میکرو انجکشن کردم و هزاران راه علمی نشد

دوسال بعد رفتم مشهد ودهه فاطمیه بود و شلوغ عرب های عراق ریخته بودن اونجا من وایسادم جلو در ورودی گفتم امام رضا من هزار کیلومتر امدم تا زیارتت کنم راه رو برام باز کن اگه لایقم خداشاهده از در ورودی تا خود ضریح انگار فرش قرمز برام پهن کردن راحت رفتم جلو زیارتم کردم و برگشتم و حاجت بچه رو خواستم دوماه بعد با درد شکم بیمارستان رفتم گفتن

بارداری 

این معجزه خداوند بود که هیچ علمی جوابی براش نداشت چون میزان اسپرم شوهرم زیر 4میلیون بود و کلا آب پاکی ریخته بودن رو دستمون که با هیچ عمل و علمی امکان بچه دارشدن ندارین

این اعتقاد تا توی وجود نباشه هیچ خیری پیش نمیاد

من 5سال برای ناباروری اقدام کردم ولی نشد کلا گذلشتم کنار هر روش علمی که بخوای رفتم میکرو انجکشن کردم ...

درست میگین اعتقاد باید وجود داشته باشه 

ک من ب شخصه ب این موارد اعتقادی ندارم

اما خب یسری از جمله شما دارن 

و ن من غلط میگم ن شما 

فقط باهم تفاوت داریم